Роми – незначна частина «кримінальної картини» Волині, – активістка

5
-5
Роми – незначна частина «кримінальної картини» Волині, – активістка
У криміногенній ситуації Волині роми становлять лише 0,02%, а неприязнь до них найчастіше є наслідком стереотипів.

Таку думку висловила голова Волинської обласної громадської організації "Терне Рома" Тетяна Логвинюк під час ефіру ток-шоу "Протилежний погляд Live" на телеканалі "Нова Волинь", пише "Конкурент".

Натомість керівник Волинського осередку "Національного корпусу" Андрій Д'яченко вважає, що така ситуація - через їхню погану інтеграцію в українське суспільство.

"З жодною іншою етнічною групою у нас відсутня така проблема. Ми довгий час були ворогами з кримськими татарами, а зараз Україна дуже лояльна до них, а вони лояльні до України. Тому що вони інтегровані в наше суспільство: служать у війську, навчаються. Будучи зовсім чужим народом, який не близький нам культорою та мовою, ми знайшли з ними точки дотику", – сказав він.

Політик додав, що ще однією причиною негативного сприйняття ромської громади може бути високий рівень криміногенності серед них.

Своєю чергою, Тетяна Логвинюк вважає такі аргументи – стереотипами.

"Ми звикли звинувачувати ромів та бачити в них якийсь кримінальний елемент. Якщо апелювати до цифр, то лише 0,02% ромів мають у загальній картині криміногенної ситуації в області. Це мізерно. Можливо, ми не відкриваємо в ромах позитиву, а бачимо лише негатив? Або ми не готові сприймати інших?" – зазначила вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
стереотипи, ви давно були на автовокзалі?Хочеться щоб ті"стереотипи" ви випробували на собі
Відповісти
зігнати їх в резервацію,дати якусь просту роботу,типу збирати розетки,клеїти паперові пакети
Відповісти
Які роми - цигани циганами. Охренівші в корінь.
Відповісти
Нєужолі не значна? Дівчат видають заміж в 13 років це порушення закону? По суті батьки їх продають це оршення закону? Всі попрошайки наринку і автостанціях цигани або люди що працюють на них (в кращому випадку,бо в гіршому це раби).Наркторгівля, кражі згвалтування, повне ігнорування закоів і норм .Вони просто зневажають тих,хто не їх крові. І це не расизм, а от коли ти відбваєшся від зграї циган,що напала а тебе, то це вже расизм.
Відповісти
Нікудишня нація, підла, гнила, брудна і вошива. Вони самі не знають, хто вони такі. Скориставшись відсутністю історії свого походження, такі як Логвинюк придумали, що вони походять від єгипетського фараона. Переназвали себе ромами. В циганській мові - 700-800 слів. Коли в школі на цукровому заводі організували циганський клас, який ледве протримався півроку, то циганята показували вчительці член і дупу. Їм не треба освіти. Їм треба красти, обманювати і нічого не робити. Уся Європа виганяє цю гидоту, бо з нею методів боротьби не існує. Ніякого співчуття до до них, крім неприязні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні