Біля Світязя директор пансіонату проганяє з пляжу продавців пончиків

10
-5
Біля Світязя директор пансіонату проганяє з пляжу продавців пончиків
Продавчиня пончиків на Світязі Валентина Денисовець скаржиться директора пансіонату «Шацькі озера» Федора Заяця, який не дозволяє продавати на пляжі пончики з велосипедів.

Про це вона написала у листі виданню Район.Шацьк.

«Так склалось, що при згадці про Світязь завжди йдуть асоціації: Світязь...Озеро... пончики... Адміністрація району планує, в недалекому майбутньому, поставити пам'ятник пончисту. А 13 липня в Світязі відбудеться фестиваль пончика. Мабуть, не в курсі всіх цих подій лише директор пансіонату "Шацькі озера" Федір Заяць, який (сам особисто!!!) приходить на пляж проганяти жінок з велосипедами, які торгують пончиками. Мотивуючи тим, що це приватна власність. Але ж в Конституції України чітко сказано: «Земля і всі її багатства належать народу», - пише жінка.

«Присилає до пончистів працівників поліції (Данько Іван Андрійович з товаришем) і вони, замість того, щоб виконувати свої функціональні обов'язки, проганяють пончистів з пляжу. Мало того, дійшло до абсурду. Вчора, 28 червня, пончистці Валентині Денисовець прикували ланцюгом велосипеда і повісили амбарного замка, щоб унеможливити рух транспортного засобу. Це скоїв мужчина, який представився представником поліції (посвідчення не показав), одягнутий був в яскраву червону футболку та шорти темного кольору ( як виявилось пізніше, до поліції ніякого відношення він не має). Постраждала заявила в поліцію. Після приїзду поліції мужчини- диверсанта не знайшли, а ключі від замка були в директора та його заступника», - йдеться у зверненні.

«Федір Заяць свою поведінку мотивує тим, що це торгівля в несанкціонованому місці і щоб йшли торгувати на базар. І навіть повісив камеру спостереження, щоб дивитись за пончистами. Ситуація доходить до абсурду», - додає жінка.

Федір Заяць, директор пансіонату «Шацькі озера», підтвердив, що такий конфлікт дійсно був.

«Ми хочемо навести порядок на пляжі пансіонату і заборонити там несанкціоновану торгівлю. Пансіонат - це приватна територія ПрАТ «Волиньтурист», в облаштування пляжу якої ми вклали цьогоріч 500 тисяч гривень. Сьогодні зранку, 29 червня, я нарахував на пляжі 15 пончистів з велосипедами! Це при тому, що на території є ринок для торгівлі продуктами, в тому числі рибою і домашньою випічкою. Проте там жінки не хочуть торгувати», - розповів чоловік.

«Ми постійно ведемо з ними роз’яснювальну роботу, інформуємо, залучаємо працівників поліції, проте наштовхуємося на стіну нерозуміння з боку людей, які не хочуть чинити по закону. Щодо цього конфлікту, то дійсно черговий, який викликав до пані Валентини поліцію (жінка сказала, що торгувала з велосипеда і буде продовжувати це робити), вимушений був вчепити на велосипед замок, аби пончистка не поїхала, не дочекавшись правоохоронців», - наголосив Федір Заяць.

Як доказ директор пансіонату надіслав фото пляжу пансіонату, зроблені сьогодні зранку, а також місцевого ринку.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доколе??? Все на майдаун!!!
Відповісти
а з яких це пір пляж природного озера став "приватним"?
Відповісти
Не пойме шо пляж належить народу,а не понсіонату
Відповісти
поліського зайця на пончики
Відповісти
Правильно зробив.
Полішучки хитрі, накалатають тіста нажарять пончиків і торгують. А за місце?
А податки?
А саестанція, чи як там вона зараз зветься?
Відповісти
колись цьому шанхаю має бути кінець, скільки можна продавати польсько-китайські вугрі по яких лазять мухи, пончики, кукурудзу та іншу байду стихійно
Відповісти
Пончики там продаватиме лише дружина пана Зайця. ЗАЙЧИКОВІ ПОНЧИКИ, непогано звучить.
Відповісти
Привчає людина до культури, є ж виділені для торгівлі місця!!!! Підтримую директора!
Відповісти
Хм... Не буде попиту, - не буде торгівлі на пляжі. А приватні пляжі ???? Будь-який громадянин країни має право обійти навкруг озера безперешкодно, принаймі , 50-ти метровою смугою понад водою.
Відповісти
ліниві дупи, гріють пуза, сємкі плюють біля себе, там же жеруть водяру і пиво, і бляхи ставлять за 5 метрів до води, до культури бидлотуристів важко закликати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні