--> За гроші «московської» церкви сиріт возили в аквапарк і дельфінарій. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За гроші «московської» церкви сиріт возили в аквапарк і дельфінарій. ФОТО

12
6
За гроші «московської» церкви сиріт возили в аквапарк і дельфінарій. ФОТО
Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, Горохівсього району здійснили екскурсійну поїздку Львівщиною.

Це відбулося з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла та фінансової підтримки архієпископа Львівського і Галицького Філарета, - пише Район.Горохів.

Пізнавальна подорож для обездолених дітей нашого району розпочалася з екскурсії по древньому Дрогобичу. Ознайомлення з прекрасним містом розпочали із Замкової гори та пам'ятника видатному вченому Юрію Дрогобичу. Дітлахи прогулялися старими вулицями міста, відвідали перлину церковного мистецтва - церкву св. Юрія XVI ст. та бачили, де видобувають сіль на Дрогобицькому солевиварювальному заводі.

Опісля горохівчани відвідали розважально-оздоровчий комплекс з дельфінами «Оскар» у мальовничому курорті Трускавець. Феєричне шоу з морськими жителями дельфінарія надовго залишиться у пам'яті обездолених дітей Горохівщини. Дітлахи також мали змогу прогулялись курортним містом та відвідати бювет мінеральних вод.

Діти-сироти відвідали унікальний куточок тваринного світу та екзотики у Львівській області - зоопарк в Меденичах «Лімпопо». Тут проживають близько 400 видів тварин, зібраних з усіх куточків нашої планети. Серед них є рідкісні, занесені в Міжнародну Червону книгу і Червону книгу України.

Завершенням поїздки по Львівщині було найрадісніша зупинка для дітей - Львівський аквапарк «Пляж». Тут дітлахи мали змогу досхочу накупатись у басейнах та розважитися на різноманітних гірках, весело провели час та відчути море позитивних емоцій.

Ця поїздка була організована священиками Мар'янівського та Горохівського благочинь УПЦ, які вже багато років завдяки співпраці із працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації звершують духовну опіку над обездоленими дітьми. Цьогоріч поїздка частково була оплачена і за благодійні кошти, котрі були зібрані під час Різдвяних свят небайдужими парафіянами та священиками цих благочинь.

Діти-сироти щиро вдячні керуючому Львівською єпархією УПЦ архієпископу Філарету за наданий автобус, оплачений дельфінарій та можливість провести дозвілля на Львівщині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де тролі?
Відповісти
а журналісти то неграмотні "русизми" закидують в тексті
Відповісти
Заголовок якось "по дебільному" написаний
Відповісти
Повністю погоджуюсь: заголовок нікудишній
Відповісти
Михаил Маркович (Добкин) - это вы? "Немножко текст по-дебильному написан". Де тролі? Тут ми. З-під мосту вилізли. Звозили і слава Богу. Ніяк коментувати не буду. Зачекаю наступного разу.
Відповісти
Молодці дітей треба підтримувати
Відповісти
а перед поїздкою вони не запитували в якій церкві хрещені діти?
Відповісти
з головою дружиш? це ж не до літургії їх возили, а на екскурсію.
Відповісти
ці московські садисти дітей-сиріт насильницьким шляхом хрестять у сиротинцях, самі. такі як ваші "пастирі" туди не заглядають.
Відповісти
Ну і скотське видавництво.ЦЕ КАНОНІЧНА ЦЕРКВА.
Відповісти
так "попіаритися" на знедолених дітях можуть тільки.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні