Ніхто не вірить: фітнес-тренерка у 75

0
-4
Ніхто не вірить: фітнес-тренерка у 75
Ліана Таран - фітнес-тренер у 75.

При зрості 1,69 метра вона важить 70 кілограмів, - пише Експрес.

Жінка прокидається о 06.30 — 07.00. Снідає горнятком кави і чотирма шматочками твердого або білого сиру.

Об 11.00 — перекус: велике яблуко, о 14.00 — обід: варена курятина або яловичина, чи парова індича котлета з овочами або тушена риба з морквою та цибулею, салат із огірків з олією. Вечеря — о 18.30 — 19.00: кефір або канапка з чорного або сірого хліба з маслом і шматочком твердого сиру.

Щодня пані Ліана дві — п'ять годин проводить у залі коледжу, бо викладає спортивну гімнастику, хореографію і танцювальний фітнес. Тому ранкову зарядку не робить, але перед заняттями завжди розминається.

“20 хвилин виконую звичні вправи: махи руками, ногами, нахили взад — вперед, вліво — вправо, стрибки, далі — 20 хвилин спеціальних вправ на розтягування тіла. Увечері — трикілометрова прогулянка довкола міського озера з таксою Жужею", - розповіла жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні