Батьки п'ють, діти голодні: як живуть проблемні сім'ї на Волині. ФОТО

3
1
Батьки п'ють, діти голодні: як живуть проблемні сім'ї на Волині. ФОТО
У Турійському районі обстежили умови проживання дітей у сім’ях, які потрапили у складні життєві обставини.

З метою захисту прав та інтересів дітей, недопущення бездоглядності, залишення дітей без піклування та нещасних випадків серед дітей поліцейські Турійщини спільно з представниками служби у справах дітей, відділу соціальних служб для сім'ї дітей та молоді району проводять профілактичні заходи серед сімей, діти яких опинилися у складних життєвих обставинах. Про це повідомили у Турійському відділенні поліції.

Під час заходів протягом червня 2018 року здійснено обстеження умов проживання та проведені профілактичні бесіди у 15-ти сім’ях.

В п’ятьох сім’ях виявлено, що батьки зловживають алкоголем та діти проживають в неналежних умовах. Недобросовісних батьків притягнуто до адміністративної відповідальності.

В 2018 році через зловживання батьками алкоголем, троє дітей було направлено до притулку для дітей.

З батьками дітей систематично проводиться профілактична робота щодо недопущення зловживання алкогольними напоями, здійснення правовиховних бесід з дітьми, контролю за їх місцем перебування та колом спілкування.

Заходи щодо здійснення профілактики серед сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах проводяться і надалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таких сімей є в кожному селі,але ніхто не перевіряє
Відповісти
Таких сімей вистача і у Луцьку! !Варто службі працювати активніше і виконувати свої обов'яки!
Відповісти
в мене по сусідству є така сімя проблемна,і коли ми звертались до служб,то вони кажуть що в них притензій до мами не має,тому що вона завжди до них приходить чиста і твереза,значить все добре,а те як вона проживає і як з нею жити сусідам, їх це не цікавить,я вже казала службам ви прийдіть і подивіться в яких побутових умовах діти живуть, чим займаються і з ким,але щоб прийшли без попередження,так ні,вони маму попередять,що так би мовити,сусіди погані жаліються,тоді для галочки прийдуть!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні