Луцька ювелірна компанія отримала «Золотий символ якості»

0
2
Луцька ювелірна компанія отримала «Золотий символ якості»
Луцьке підприємство «ВАШ Ювелір» здобуло найпрестижнішу відзнаку якості продукції в Україні, Національну нагороду «Золотий символ якості національних товарів та послуг».

Урочистості та церемонія нагородження відбулася у Маріїнському палаці, офіційній резиденції Президента України в п’ятницю, 22 червня.

Варто відзначити, що процедура нагородження здійснювалася відповідно до найвищого церемоніального протоколу під Державним прапором України.


Так, луцьке підприємство відзначили Національною нагородою «Золотий символ якості національних товарів та послуг України» з врученням ексклюзивного золотого диплому, логотипа українською та англійською мовами, Сертифіката встановленого взірця на право його використання та маркування ним продукції і послуг.

Відзнака вручена підприємсту «ВАШ Ювелір» за вагомий внесок у розвиток ювелірної справи, виготовлення високоякісних ювелірних виробів та надання конкурентоспроможних послуг з їх продажу, ремонту та реставрації.

Засновнику підприємства Віктору Шереметі присвоїли Почесне звання «Кращий керівник року» та вручили нагрудний знак з іменним посвідченням. Окрім цього, Почесними грамотами відзначили найкращих працівників підприємства – майстрів-ювелірів і менеджера з адміністративної роботи.

Серед номінантів були також доктор економічних наук, ректор Подільського державного аграрно-технічного університету Володимир Іванишин, заслужений діяч мистецтв України Віктор Веретенников, представники Львівського медичного центру «Життя», засновниця українського бренду одягу «VOVK» Тетяна Семенченко, відомий топ-стиліст, засновник салонів краси і ТМ «Yuriy Tsarov» Юрій Царьов та інші представники промисловості та діячі культури.

Засновник підприємства Віктор Шеремета та директор Надія Шеремета розповідають, що запрошення у Маріїнський палац було для них несподіванкою, а ця відзнака – достойна оцінка якості їх продукції та послуг.

Цікаво, що на підприємстві не лише виготовляють ювелірні вироби, але й продають їх у магазині-салоні. Крім того тут є майстерня по ремонту ювелірних виробів та міні-фабрика, де Віктор Андрійович навчає учнів ювелірної справи. До слова, він є не лише інвестором, але й практикуючим майстром-ювеліром, адже під його контролем та за його участю проходить увесь процес виготовлення прикрас від «А» до «Я». До речі, нині жоден ВНЗ Волині не готує ювелірів, що дуже погано для розвитку ювелірної справи.

«Для того, аби з людини без технічного підґрунтя зробити фахівця, одного року мало. Звісно, вивчити такого спеціаліста можна й за три місяці. Однак ця людина зможе виконувати лише технічно легкі завдання», - розповідає власник підприємства.

Віктор Шеремета згадує, що розпочинав справу з невеличкої майстерні. А за 29 років вдалося розвинути її до підприємства, яке нині забезпечене не лише сучасним обладнанням та новітніми технологіями виготовлення коштовностей, але й професійною командою, яка працює над вдосконаленням ювелірної справи.

«Моя майстерня - це перша приватна майстерня у місті Луцьку. Нині підприємство є наймасштабнішим на Волині, і я дуже пишаюся цим, бо я займаюся роботою, без якої важко мене уявити. Мрію, аби в Луцьку відродилася та більш розвивалася ювелірна справа, адже раніше місто славилося майстрами-ювелірами», - каже Віктор Андрійович.

Він розповідає, що нині в магазині-майстерні продають вироби не лише власного виробництва (це золото і срібло, оздоблені дорогоцінним камінням), але й прикраси інших виробників, адже підприємство співпрацює більш ніж із 250 вітчизняними виробниками прикрас.

«Також ми надаємо послуги ювелірного салону, де клієнт може замовити індивідуальну прикрасу на власний смак. У нас є майстри, які реставрують, ремонтують і модернізують коштовності», - розповідає власник підприємства.

Директор магазину Надія Шеремета каже, що ювелірних майстерень в обласному центрі Волині є багато, однак за остаточною якістю звертаються саме до професіоналів підприємства «ВАШ Ювелір». Віктор Шеремета навіть часто жартує, що їхнє підприємство – це ювелірна реанімація прикрас для лучан.

«На сьогоднішній день «ВАШ Ювелір» отримує найскладніші вироби, якими не хочуть займатися інші місцеві майстри. Часто навіть буває, що люди приходять до нас зневірені, бо їм сказали, що відремонтувати чи реставрувати ювелірний виріб неможливо, а нам вдається це вирішити завдяки навичкам і сучасному обладнанню. Буває, приходять із однією сережкою і просять зробити її дублікат… І ми це робимо, бо цінуємо наших клієнтів», - каже Надія Шеремета.

Вона додає, що запорука успіху підприємства «ВАШ Ювелір» в тому, що тут зібралася команда професіоналів та митців – від керівників до виконавців, які є однодумцями і фанатично закохані в цю справу.

Адреса:
ВАШ Ювелір, Магазин-майстерня
м. Луцьк
пр. Соборності, 11а
тел.: (0332)71-45- 06, (095)183-49- 51
e-mail: vashuvelir@ukr.net
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні