Унікальний конкурс краси на Волині: змагались сестри-близнючки

0
-12
Унікальний конкурс краси на Волині: змагались сестри-близнючки
У Володимирі-Волинському, в рамках фестивалю «Княжий», відбувся конкурс краси серед сестер-близнючок.

На малій сцені фестивалю «Княжий» 24 червня пообіді розпочався унікальний на Волині конкурс краси серед пар сестер-близнючок під назвою – «Короновані вродою», - пише «Район. Володимир-Волинський».

Організаторами конкурсу стали НГО «CreativeStudio».

Участь у ньому взяло чотири пари дівчат-близнят. Це Катерина та Зоряна - художниці-волонтерки з міста Київ, Маргарита та Віталіна Мороз - співачки, учасниці «Голосу країни» (місто Дніпро) , Анастасія та Тетяна Шпортун - вродливі дівчатка із села Заріччя, Володимир-Волинського району, та сестрички дизайнерки Оксана та Світлана (місто Львів).

В ході різних етапів конкурсу дівчатка танцювали, дефілювали та розповідали про себе. Гостей фестивалю вразив майстерний спів сестер Маргарити та Віталіни Мороз, арт-представлення художниць і волонтерок сестер Катерини та Зоряни, солодкий витвір сестричок з Володимирщини Анастасії та Тетяни Шпортун, виступ сестричок зі Львова Оксани та Світлани.














Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні