Діти з Луганщини відпочиватимуть на Шацьких озерах

0
-1
Діти з Луганщини відпочиватимуть на Шацьких озерах
Улітку відпочивати на Волинь приїдуть діти з Луганської області.

Про це повідомляє «Урядовий кур'єр».

Нині маленькі мешканці області, де відбуваються бойові дії, відпочивають на пляжах оздоровчих центрів в Херсонській області, п'ють корисну водичку у дитячому центрі санаторного типу «Миргородський» та беруть участь у веселих оздоровчих процедурах у Молдавському санаторному центрі «Сергіївка».

Наразі існуює домовленість щодо відпочинку та оздоровлення луганських дітей протягом літа на Волині, Тернопільщині, у Кіровоградській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Тож, не виключено, що малеча зі Сходу побачить навіть Шацькі озера.

За словами завідувача сектором оздоровлення пільгових категорій громадян департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації Ірини Поливянчук, фінансування літнього оздоровлення та відпочинку дітей за рахунок місцевих бюджетів порівняно з минулим роком збільшено майже на третину та перевищує тепер 10 мільйонів гривень.

Кошти обласного бюджету, які передбачені обласною програмою оздоровлення та відпочинку дітей «Луганське літо» на 2017-2019 роки, насамперед спрямовані на оздоровлення дітей-сиріт та позбавлених батьківської опіки, та дітей з населених пунктів, розташованих поблизу лінії розмежування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні