У місті на Волині місцеві жителі незаконно зливають нечистоти

1
0
У місті на Волині місцеві жителі незаконно зливають нечистоти
У місті Ківерці, що на Волині, місцеві жителі самовільно підключили каналізаційні стоки до зливних мереж. Цим вони завдають екологічної шкоди навколишньому середовищу.

Про це повідомляє прес-служба Ківерцівської міської ради.

«Жителі міста Ківерці, які проживають на вулиці Кармелюка 8а та Космонавтів 69 самовільно підключили каналізаційні стоки до зливових мереж чим порушили «Правила благоустрою міста Ківерці» та завдають екологічну шкоду місту», - йдеться у повідомленні.

Міська рада попереджає, що скидати сміття, бруд, нечистоти, будівельні та інші відходи в дощеприймальні колодязі, річки, ставки, інші водойми, на газони, під дерева і кущі, на проїжджу частину вулиць, тротуари, в лісовій зоні, вздовж доріг, в охоронній зоні річок і водойм, на вільних територіях і в усіх інших, не відведених для цього, місцях - забороняється.


Нагадаємо, лучанин вилив на вулицю відро з фекаліями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міська рада попереджає, і все????? Нахрена тоді поліція????? Чи не можна підключити мотопомпу до тих труб які скидають нечистоти і закачати в труби ту ж рідину. І качати години 2-3. Приходить власник будинку ввечері додому, а там у хаті по вікна плаває лайно. Думаю було б уроком для всіх скидачів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні