--> Видовищні змагання з дрег-рейсингу у Луцьку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Видовищні змагання з дрег-рейсингу у Луцьку. ФОТО

0
4
Видовищні змагання з дрег-рейсингу у Луцьку. ФОТО
На луцькому військомому аеродромі відбуваються змагання з дрег-рейсингу, у яких беруть участь 56 гонщиків.

Пілоти приїхали не лише з різних куточків України, але й з інших країн. Зокрема, з Молдови, Німеччини, Польщі, Булорусі.

"Тут такий склад. Ми самі дуже пишаємось, що зібрали тут таких пілотів. І тут у кожному класі - топ-пілоти України. Чемпіони України, рекордсмени України", - розповів організатор змагань, президент "Вінницької обласної федерації дрег-рейсингу і дрифту" Андрій Гальчинський.

Дрег-рейсинг - спринтерська гонка. Протяжність маршруту - 402 метри (одна четверта милі). Пілоти повинні приїхати цю ділянку за максимально короткий відрізок часу. Швидкість поїздки залежить як від технічних потужностей автівки, так і від майстерності самого пілота.

Це другий етап чемпіонату України із мото-дрег рейсингу. Всього тут вісім класів, три з яких для мотоциклістів, п'ять для автомобілів. Загальна сума грошового фонду - 10 500 долларів. Також переможці візьмуть участь у найпрестижнішому фінальному заїзді. Він відбудеться четвертого серпня у Вінниці.

Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні