--> На вулицях Шацька встановили відеокамери | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На вулицях Шацька встановили відеокамери

0
-5
На вулицях Шацька встановили відеокамери
На вулицях селища Шацька встановили відеокамери.

Як розповіла виконувач обов'язків Шацького селищного голови секретар Людмила Цевух, на реалізацію програми передбачено з бюджету громади 150 тисяч гривень, - інформує Район.Шацьк.

Тендер на закупівлю камер, їх встановлення та обслуговування виграла місцева фірма «Security house».

Поки закупили сім камер та програмне забезпечення до них, з яких шість уже запрацювали. Охоронна фірма «Security house» встановила їх в центрі Шацька, у сквері, на в’їздах в селище. Вони виведені на центральний пульт Шацького відділення поліції.

«Повністю кошти ще не використали. Побачимо, як будуть працювати встановлені камери, а потім будемо докуповувати решту та встановлювати їх у найбільш «проблемних» громадських місцях та дорогах», - розповіла Людмила Цевух.

У Шацькому відділенні поліції також задоволені, що в селищній раді відгукнулися на їхню пропозицію та виділили кошти на закупівлю камер. Кажуть, самі камери - хороші, а зображення – якісне.

«Влітку у сезон відпочинку в Шацький район їде чимало відпочивальників, збільшується кількість потоку автотранспорту, відповідно – різних злочинів та ДТП. Система відеонагляду допоможе поліції вчасно реагувати на різні порушення, в тому числі й ситуацію на дорогах, оперативніше розкривати злочини. Сподіваємося також, що у Світязькій сільській раді також подбають про безпеку своїх громадян та відпочивальників, і долучаться до встановлення системи відеонагляду», - коментує начальник Шацького відділення поліції Андрій Семенюк.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні