П’яний водій «на бляхах» розтрощив «Ауді». ФОТО

5
1
П’яний водій «на бляхах» розтрощив «Ауді». ФОТО
У Камені-Каширському на Волині водій «Фольксвагена» на єврономерах виїхав на зустрічну смугу і розтрощив «Ауді».

Про це 23 червня повідомляється Фейсбуці.

Як стверджують очевидці ДТП, водій «Фольцвагена» «на бляхах» був п’яний. Він виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з «Ауді 100».

Внаслідок аварії постраждав водій «Ауді». Його забрала карета швидкої.

Чи є ще постраждалі, не повідомляється. Однак на світлинах видно, що два автомобілі отримали значні механічні ушкодження.






Теги: аварія, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що Авто Євро Сила там вже не заступається за водія на бляхах чи може в Камінь-Каширському її немає.
Відповісти
діла до водіїв не має,а бореться за ринкову економіку і конкуренцію,і виступає проти лоббізму китайського хламу типу ліфанів,які продаються по цінах збитих літаків
Відповісти
бореться за те, щоб з України зробити звалище євротрупів, які в цивілізованих країнах мають бути під пресом. А ще за корупцію за митниці, щоб перекидати контрабандні драпаки, за підставні, неіснуючі литовські і польські фірми, за липу з псевдо-доручннями, які штапмують у недобросовісних нотаріусів і так далі.
Відповісти
Якійсь каменьський синяк аварію зробив і нікого це не цікавить, а от якби хтось з Броницьких таке зробив то інтернет гудів би доси.
Відповісти
Не перший раз зустрічаюсь з обговоренням ДТП з участю машин на європейських номерах, цікаве в людей мислення:) А ви знаєте, що крім машин на євро номерах є ще в Україні авто з українськими реєстраціями, а їх в рази більше - 9 мільйонів, а на євро всього 364 тис. Кожен день в Україні приблизно трапляється біля 400 ДТП. І якщо подивитись статистику та співвідношення, то тільки 4% цих ДТП з участю "євроблях", але відколи в Україні з'явились машини на євро номерах,то таке враження, що ДТП з участю авто з українськими взагалі немає,люди умудряються "рекламувати", тільки "євробляхи", не замічаючи 96% дтп, з участю таких самих п'яних на вітчизняних номерах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні