Сім'ю на кар'єру ніколи не поміняю, - мама 8 дітей з Волині

8
4
Сім'ю на кар'єру ніколи не поміняю, - мама 8 дітей з Волині
Подружжя Піддубних з села Жидичин Ківерцівського району виховує 8 дітей.

“Мама-героїня” зізнається, що впоратися із дітьми непросто, але їй пощастило із чоловіком, який у всьому підтримує, - йдеться у сюжеті "Суспільне Волинь".

Найменшому Костику виповнилося 6 місяців, найстаршій доньці Зоряні - 15 років.

"У моїх батьків 67 внуків, я теж завжди мріяла про велику сім'ю і моя мрія здійснилася. Буває інколи дуже важко, але ці клопоти приємні. Особливо, коли діти підтримують", - каже мама.

Жінка розповідає: ніколи у житті не змінила б свою роль щасливої матусі на кар’єру.

Глава сімейства Микола каже, що не шкодує, що в хаті галасливо, адже саме діти дають наснагу до життя.

Цими днями Тетяна Піддубна отримала звання «Мати-героїня».

Детальніше - у сюжеті
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нерозумію звичайно сім'ю не можна поміняти на кар'єру, бо сім'я і професія це різні речі, проте коли жінка не реалізована в іншій діяльності крім материнства, то немає і прикладу для дітей, що крім народжувати і виховувати, потрібно щей працювати.
Відповісти
Чому немає прикладу для дітей?Приклад якраз є! Діти бачать,що можна працювати лише для власного пуза,не сплачуючи ніяких податків,зате отримувати ві держави кучу грошви,тоді як пенсіонери,що загробили здоров"я на роботі,животіють на копійки,бачать,що в садочках і школах їм все на халяву,чужі дяді і тьоті повинні їх утримувати,бо ж вони багатодітні,бачать,що чужі діти повинні йти і гнити в окопах,повертаючись в цинках вантажем-200,бо їм релігія забороняє брати зброю до рук-так що приклад для дітей....
Відповісти
1. У тебе ця сім'я нічого не брала. Скоріш всього, живеш на мінімалку, от і плачишся....утримувач знайшовся.
2. Пенсіонери гробили здоров'я за свою зарплату, бо їсти треба було. А те що у них така пенсія винні у першу чергу самі пенсіонери.
3. Ну і тема АТО...куди ж без неї. Скоро буде, що якщо в ато не був, то й ти не громадянин України.
В Америці проблема чорних. В Європі- геїв. В Україні АТОшників.
П.С. здоров'я, успіхів діткам та сім'ї. І на звертайте увагу на критику всіх обіжаних життям.
Відповісти
Відповідаю:1.Я маю власний бізнес,який почав з нуля,сплаую податки і не хочу на ці податки утримувати сім"ю дармоїдів,батьки яких ні дня не працювали для когось,а лише для себе.2 Доживеш до пенсії,якщо доживеш,тоді спробуєш,а зараз не гавкай.3 Так може говорити тільки покидьок,який чи яка для оборони країни нічого не зробив(ла) і не хоронив(ла) близьку людину яку привезли з фронту.Не знаю,можливо життям і "обіжаний",але що тебе Бог розумом обділив_то точно.
Відповісти
1. Молодець, честь тобі та хвала за сплату податків. Але цим дітям, ти персонально нічого не дав. А врешті - решт, якщо ти такий успішний бізнесмен, то нічого не станеться якщо й опосередковано щось для них дасиш.
2. Бог дасть, то й доживу. Але знову повторю, що вони самі винні у своїх бідах. Чому? Тому що не змогли або не захотіли змінити цю країну. В принципі, як і ми з тобою. Дуже легко знайти крайнього..але перед цим треба поглянути в дзеркало, а потім плакатися.
3. Ну ще треба було дописати, що я сєпар і тд.
Я проти атошників нічого не маю і мені дуже шкода, що хлопці гинуть ні за що. Проте багато з них свідомо підписують контракт, щоб заробляти цим на життя. Але зараз популяризують думку, що якщо ти в ато, то ти патріот і справжній громадянин. Також йде національна ідея, що народжувати/ працювати/ відпочивати ти не маєш права. Бо там іде війна. Можливо вистачить маніпулювати АТО?

Відповісти
Ну,пару випустили,то й добре! Прошу вибачення за різкі слова і звороти! Дуже шкодую,правда!
Відповісти
Коли одні множаться, інші їх годують!(( Браво!((
Відповісти
А ти чергове халявське зло, яке поширилось країною.(( Рахуєш чужі статки, підтимуєш халяву та нищебродство,.. Мало робило ти в житті свому нікчемному, мало створювало! Твій максимум- «державна» робота або робота на дядю, так як саме ні на що більше не здатне! Такі й пишуть відповідні ХРЄНОкоменти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні