З України хочуть запустити новий потяг в Польщу

0
4
З України хочуть запустити новий потяг в Польщу
Міністри інфраструктури України та Польщі Володимир Омелян та Анджей Адамчик домовилися про створення робочої групи, аби запустити потяг Люблін-Львів.

Про це повідомили у прес-службі Мінінфраструктури, - інформує Бізнес.

“До осені ми маємо визначитися із технічними деталями і вийте на оптимальне для обох країн рішення. Сподіваюсь, восени ми проведемо зустріч міністрів інфраструктури України та Польщі у Львові і підпишемо відповідну угоду про запуск залізничного маршруту Люблін-Львів”, - заявив Омелян.

Відзначається, що залізничне сполучення Київ-Перемишль за минулий рік користувалося великим попитом. Якщо у 2016 році ним скористалися лише 4 тисяч пасажирів, то у 2017 році - 317 тисяч.

Крім того, сторони підписали Міжурядову угоду про утримання дорожніх прикордонних мостових об’єктів на українсько-польському державному кордоні.

Вона передбачає визначення правових засад, відповідно до яких буде здійснюватися комплекс технічних і організаційних заходів, необхідних для забезпечення належного експлуатаційного стану мостових споруд, що розташовані на спільному кордоні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні