--> На «Ягодині» пропустили фуру з контрабандою на 200 тисяч доларів, бо митникам дали хабара. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На «Ягодині» пропустили фуру з контрабандою на 200 тисяч доларів, бо митникам дали хабара. ФОТО

2
5
На «Ягодині» пропустили фуру з контрабандою на 200 тисяч доларів, бо митникам дали хабара. ФОТО
На «Ягодині» пропустили фуру з контрабандою на 200 тисяч доларів, бо митникам дали хабара.

Про це повідомили в прокуратурі Волинської області.

Нагадаємо, 21 червня на «Ягодині» знайшли контрабандні запчастини на суму майже двісті тисяч доларів.

21 червня працівники СБУ зупинили вантажівку, яка, згідно з документами, везла в Україну через «Ягодин» «конструкцію будівельну збірну з чорних металів (вживану теплицю)», задекларованою вартістю 36 тисяч гривень, правоохоронці виявили у ньому автозапчастини, ввезені контрабандою.

Вартість запчастин – майже 200 тисяч доларів, при цьому митні платежі, сплати яких до державного бюджету зловмисники хотіли уникнути, становлять близько 40 тисяч доларів.

Сприяли ж їм у цьому митники «Ягодина», які пропустили вантажівку за хабар.

У кримінальному провадженні, розпочатому за фактом одержання неправомірної вигоди службовими особами митних органів, триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце порох заробляє одну злив
Відповісти
ну що з'їли інформацію? а на спрвді: пропустили за хабар -хабар ніхто не зафіксував, а значить ніхто не отримав. Головне "правильно" подати інформацію. За хабар українцям підвищили тарифи на газ,електрику, нафтопродукти, а ще за хабар нам привозять дорогуще донецьке вугілля за схемою ротердам+, за хабар скоро куплять вертольоти по завищеній цені за схемою поліцейських гибрідів, головне робити видимість боротьби та реформ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні