Клієнти ПриватБанку допомогли Луцькому пологовому будинку. ФОТО*

0
4
Клієнти ПриватБанку допомогли Луцькому пологовому будинку. ФОТО*
У Луцькому пологовому будинку – нове обладнання. Шість моніторів зі спеціальними датчиками подарував всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто». Загальна вартість – 270 тисяч гривень.

«Обладнання було закуплене за гроші наших небайдужих клієнтів. Загалом в Україні до благодійності долучилися вже понад мільйон клієнтів банку. Їхній вклад торік перевищив 40 мільйонів гривень», - розповів директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Подароване обладнання стежитиме за фізичним станом як майбутніх мам, які мають дородові проблеми; так і недоношених малюків. Воно дозволяє контролювати такі життєві процеси як серцебиття, артеріальний тиск, вміст кисню в крові й інші параметри.

«В нас було схоже обладнання. Проте його не вистачало. Із року в рік у Луцькому пологовому будинку народжує все більше і більше жінок. Це не лише волинянки, а й гості із інших областей. Тому технічних засобів не вистачає. І ми вдячні спонсорам, а особливо ПриватБанку, який постійно допомагає», - каже головний лікар установи Михайло Токарчук.

Не лише пологовий будинок отримав нове обладнання. Наступним на черзі Любомльсько-Шацьке територіальне медичне об’єдання та обласна дитяча лікарня. Допомагають і просто людям, які потрапили у важку ситуацію.

Пожертвувати гроші до Благодійного фонду «Допомагати просто!» можна на сайті blago.pb.ua, в додатку Приват24 чи в будь-якому банкоматі чи пос-терміналі банку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні