Волинська спортсменка виборола «золото» на міжнародних змаганнях

0
-3
Волинська спортсменка виборола «золото» на міжнародних змаганнях
Учасниця Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, волинянка Ірина Климець виборола "золото" у грецькому місті Нікіті на міжнародних змаганнях з метання молота.

Ірина Климець виборола перше місце, метнувши у кращій своїй спробі на позначку 70,64 м, - пише ВолиньСпорт.

Нагадаємо, легкоатлетика, метальниця молота, учасниця Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Ірина Климець змушена проводити свої тренування на території закинутого військового містечка серед сміття і компаній поціновувачів міцних напоїв. На стадіоні “Авангард”, де є єдиний в області сучасний сектор для метання молота, спортсменці заборонили тренуватися, адже вона може пошкодити футбольний газон.

Друге місце дісталося росіянці Софії Палкіній (67,97), а третє посіла представниця Туреччини Зеліха Узунбілек (64,65).

Зовсім трішки не дотягнула до п’єдесталу друга українка Ірина Новожилова – 4 місце (63,88).

Як розповіла Ірина Климець, металось їй дуже важко. Насамперед далися взнаки спека +33 (і це о 18:00 год) та виснажлива дорога (виїхали з олімпійської бази в Конча-Заспі о 8:00 ранку, а приїхали в готель лише 23:45 – летіли через Стамбул із пересадкою у 7 годин).

- Я зробила тільки дві вдалі спроби, в яких не черкала сектор, бо всі інші чотири - молот торкав сітку. Не можу сказати, що задоволена технікою метання на цих змагання та показаним результатом. Задоволена лише перемогою, - зазначила волинська легкоатлетка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні