На Волині створять природний парк під егідою ЮНЕСКО

1
3
На Волині створять природний парк під егідою ЮНЕСКО
На Волині створять національний природний парк «Західне Прибужжя».

Він охопить територію Іваничівського, Володимир-Волинського та Любомльського районів. Про це стало відомо під час наради департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації та управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА, - повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Аналогічний парк «Надбужжя» імені Блаженнішого Любомира Гузара з’явиться на території Сокальського району Львівської області

«Особливістю біосферних резерватів є те, що вони відносяться до природоохоронних територій міжнародного значення та оголошуються рішеннями ЮНЕСКО. Наукові дослідження, спостереження за станом навколишнього природного середовища та інша діяльність в біосферних резерватах здійснюються на міжнародному рівні», - зазначив начальник управління охорони природних ресурсів та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Андрій Сенюк.

У планах також - створення біосферного резервату в басейні річки Західний Буг на території Львівської та Волинської областей, з метою збереження в природному стані найтиповіших природних комплексів біосфери, здійснення фонового екологічного моніторингу, вивчення навколишнього природного середовища, його змін під дією антропогенних факторів.

Теги: парк, юнеско
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це буде парк що залишили нам усі окупанти які були на Волині. А ось наша рідна Орда БИКІВ що окупувала Україну останні 30 років президенти , депутати, прокурори... ця сволота лишить нам парк пеньків і своїх дітей дебілів що лізуть до влади.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні