Зірка реклами бікіні показала принади на обкладинці глянцю. ФОТО

0
-11
Зірка реклами бікіні показала принади на обкладинці глянцю. ФОТО
Зірка рекламних кампаній марок бікіні Кейтлін Арнетт знялась для обкладинки глянцю SummersMagazine.

Дівчина часто ділиться у соцмережі відвертими фото і дає інтерв'ю на тему своїх стосунків з хлопцями, - повідомляє Gazeta.ua.

"Я думаю багато хто не правильно мене сприймає. Вони не очікують побачити мене сором'язливою, приземленою та звичайною. Я виросла у маленькому місті в Техасі і була тепличною дитиною. Батьки не дозволяли мені виставляти себе на публіці. Я не робила яскравий макіяж і не була такою модницею, як зараз. Я була бридким каченям довше, ніж інші. З хлопцями почала спілкуватися у 17 або 18 років, модельний бізнес дав мені зрозуміти, що я можу бути кимось ще. Якщо я знімаюсь у відвертих бікіні чи білизні, це не є прямим показником того, хто я є насправді. Я залишаюсь чесною зі своїми цінностями та речами, в які вірю. Я дійсно люблю зустрічатися з людьми і показувати, що книжку не оцінюють за обкладинкою", - розповіла вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні