--> Скоро будуть паради педофілів, - волинський священик УПЦ МП про Марш рівності | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скоро будуть паради педофілів, - волинський священик УПЦ МП про Марш рівності

15
9
Скоро будуть паради педофілів, - волинський священик УПЦ МП про Марш рівності
Священик УПЦ МП Олег Точинський прокоментував Марш рівності «КиївПрайд», організований ЛГБТ-спільнотою.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Олег Точинський навів декілька цитат з Біблії:

1) А з чоловіком не будеш лежати як з жінкою, гидота воно! (Лев. 18:22);
2) Не обманюйте себе: ні розпусники, ні ідоляни, ні перелюбники, ні блудодійники, ні МУЖОЛОЖНИКИ,
ні злодії, ні користолюбці, ні п'яниці, ні злоріки, ні хижаки Царства Божого не вспадкують вони! (1Кор. 6:9-11);
3) Знаємо ж, що закон добрий, коли хто його законно виконує; знаємо й те, що закон не даний для праведника, але для беззаконних і непокірливих, безбожних і грішників, несправедливих і нечистих, для тих, що ображають батька й матір, для душогубців, розпусників, МУЖОЛОЖЦІВ, розбійників, ошуканців, кривоприсяжників і для всього іншого, що противиться здоровому навчанню. (1Тим. 1:8-10).

"Тільки от є закономірне питання, - чому це все має місце в нашій країні і в наш час? Як тільки ми чуємо про ідею проведення подібних парадів, внесення тематичної інформації у шкільні підручники і тому подібне, - одразу згадуємо про сімейні цінності. А хіба ми самі не винні в тому, що відбувається? Хіба не ми самі розтоптали ці ціності?", - йдеться у дописі.

"Нам, священикам, дуже часто доводиться стикатись з ситуацією, коли молоді люди, які нещодавно повінчались, за рік-два приходять до храму з проханням "розвінчайте нас". Ми все рідше спостерігаємо, щоб народжуваність перевищувала смертність. Кількість поховань за рік найчастіше є значно більшою за число звершених Хрещень. Молодь взяла в моду "притератись", живучи невінчаними і навіть не розписаними, як вони кажуть - без зобов'язань. Поживуть чотири-п'ять років, набриднуть одне одному і йдуть "притератись" з кимось іншим. І це ще не говорячи про аборти, які тепер зробити простіше, ніж купити пачку жувальної гумки", - пише священик.

"Так що з цінностями? Що тепер в ціні? От звідси і маємо... паради, розмови про права збоченців, підручники з "правильного" статевого виховання у школах і ще багато чого будемо мати. І жодні звернення, жодні протести в цій ситуації не допоможуть. В першу чергу тому, що якби ми самі дотримувались тих цінностей, про які говоримо, все було би зовсім по-іншому", - стверджує Олег Точинський.

Священик радить власним прикладом показувати майбутнім поколінням, що сімейні цінності - це не просто два слова, а ціла філософія і доводити, що традиційна сім'я - це краще, ніж одностатеві співіснування

"Інакше, дуже скоро за своїми вікнами будемо спостерігати паради педо-, некро-, зоо-, та інших "філів", які також заговорять про свої права", - додав Олег Точинський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
будуть, ВР - вийде на парад )))
Відповісти
Так в Кремлі сидить головний педофіл карлик Путлєр, який виціловує хлопчиків і робить паради.
Відповісти
собі там і сидить, в Луцьку своїх мало?
Відповісти
а чому він не критикує "фашистські паради з гітлерівською символікою" які проходять у москві?!
Відповісти
Дочого тут москва якщо мова йде про нашу державу, внас чуть шо то москалі.
Відповісти
а які релігійні паради вони проводять ,з бабками- фанатичками,які порвуть будь-кого на кого піп вкаже
Відповісти
і як, багато порвали? ви інвалід порваної дупи?
Відповісти
- хіба це так, хіба у ПОПІВ це не аксіома?
Відповісти
а до того що піп "ходить" під московським протекторатом
Відповісти
Все правильно говорить
Відповісти
От якщо не з'їзжати в сторону... не плутати сюди путіна, москалів якісь протекторати та інше бла, бла, бла... от що сказане ним невірно?
Відповісти
Хто він такий взагалі,щоб давати поради?В нас церква відділена від держави(Конституція).Він що-намісник Бога на землі,чи посередник.В своєму гадюшнику спочатку наведіть лад,а тоді будете давати поради.
Відповісти
Ви знаєте читаю коментарі і розумію чому ми з вами так живемо в такій країні з такими людьми))) це содом і гомора))) а ви кажете путін москва)))) читайте біблію ))))
Відповісти
Ви знаєте такий приклад простий: каже людина поп свиня а Бог каже свиня але моя))))) то чому говорити про священика канонічної Церкви))))) який визнаний всім православним світом))))))) а не ф іларетівець))))
Відповісти
Ви жити хочете в державі, відокремленій від церкви, тільки не захочете без церкви і Бога вмирати...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні