Пенсіонерка переписала квартиру за догляд у розмірі 17 гривень. ВІДЕО

2
7
Пенсіонерка переписала квартиру за догляд у розмірі 17 гривень. ВІДЕО
Ще у 1997 році пенсіонерка Олександра Довгополова переписала квартиру на колишнього колегу в обмін на обіцянку доглядіти їх із чоловіком. Та коли дійсно знадобилася стороння допомога, розповідає нині уже 96-річна жінка, доглядальник не поспішав виконувати свої обов’язки.

Коли ж укладений показала договір про довічне утримання юристам, ті здивувалися: розмір «опіки» визначений у сумі одного неоподаткованого мінімуму, що становить 17 гривень.

Чому суд відмовився розривати цей документ та яка роль органів соціального захисту в житті одиноких літніх людей – у програмі «Спецпроект: Мисливці за старістю».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на довірливих "бабульках- дідульках і наживаються різномасті шахраї,і що образливо що суди тих "прохвостів" захищають!
А тій бабульці бажаю щоб вона пережила отого "горе-опікуна"
Відповісти
Договір це одне , ат якби моніторували тік справи , то такого би не було . Нотаріус посвідчує , то вважаю що повинен перевіряти як сторони його виконують .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні