У Луцьку вчитимуть батьків виховувати дітей із синдромом Дауна

0
-3
У Луцьку вчитимуть батьків виховувати дітей із синдромом Дауна
Стало відомо, хто переміг у конкурсах соціальних проектів.

Про це розповіла Ліна Галан, начальниця управління соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді на засіданні виконкому Луцької міської ради.

Такий конкурс у Луцьку проводили вперше. Учасниками стали три громадські організації. Двадцять тисяч гривень отримала ГО батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку. У рамках проекту планують проводити тренінги та семінари для батьків, які виховують дітей з синдромом Дауна.

Ще один проект "Щаслива родина - квітуча Україна" виграла благодійна організація "Фонд розвитку ЗОШ номер 11 Ерудит". Вони проводитимуть спільні заняття для дітей та батьків, які повинні покращити стосунки між ними.

Одразу два проекти подав Центр соціальних ініціатив та аналітичних досліджень. Перший проект має назву "Стоп-мобінг". Він спрямований на запобігання насильству у школах. Для цього проводитимуть тренінги, на яких учнів навчатимуть боротися з гнівом та контролювати свої емоції. Ще один проект - "Школа відповідального батьківства". На обидва проекти виділили 22 тисячі гривень.

Чиновниця каже, що час реалізації проектів - до 31 грудня 2018-го року. За її словами, у міськраді контролюватимуть, як учасники виконують проекти, а також аналізуватимуть їх ефективність.

Також вона додала, що конкурс соціальних проектів проводитимуть наступного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні