Переселенці у Луцьку скаржаться на нестерпні умови проживання і перевірки від СБУ

7
13
 Переселенці у Луцьку скаржаться на нестерпні умови проживання і перевірки від СБУ
Переселенці, які проживають у Луцьку, роками змушені жити у нестерпних умовах і терпіти щомісячні перевірки від СБУ.

Про це написав голова Всеукраїнської асоціації переселенців Руслан Калінін у Фейсбуці.

Чоловік 18 червня приїхав з Києва до Луцька, аби подивитись, як живуть переселенці на Волині і з якими проблемами стикаються. Поспілкувавшись з сім’ями, які проживають у луцькому готелі «Світязь», чоловік зробив свої висновки.

«Луцьк, Краматорськ, Львів - одна і та ж картина. Переселенці нікому не потрібні. Покинуті, змушені жити в жахливих умови більше 4 років. Кілька десятків людей з готелю «Світязь» постійно звертаються до місцевої влади, мера, губернатора з проханням хоч якось вирішити житлове питання. У відповідь вони отримують щомісячні перевірки від СБУ. Чому СБУ? Не зрозуміло. Мабуть усі схожі на «агентів кремля»», - написав Руслан Калінін.

Голова Всеукраїнської асоціації переселенців повідомив, що вперше чує від людей про перевірки спецслужб і пообіцяв з'ясувати це питання у Києві.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні