У лучан хочуть відібрати субсидії через борги за воду

2
8
У лучан хочуть відібрати субсидії через борги за воду
Якщо лучани повністю не розрахуються з «Луцькводоканалом» за воду, їх позбавлять субсидій.

Про це інформує прес-служба Луцької міської ради.

Комунальне підприємство «Луцькводоканал» просить отримувачів субсидій повністю розрахуватись за отриманні послуги водопостачання та водовідведення до 25 червня 2018 року згідно з виставленими рахунками за травень поточного року.

У разі утворення заборгованості (в тому числі часткової оплати згідно виставленого рахунку за попередній місяць) субсидія на наступний термін призначатися не буде.

Тому ті споживачі, які мають борги перед постачальниками комунальних послуг, ризикують не отримати субсидій на наступний період.

Також у підприємстві повідомили, що суми невикористаної субсидії за попередні періоди призначення (травень 2017 року по квітень 2018 року) повернуть до бюджету шляхом зняття з особових рахунків і відобразять у рахунках за послуги водопостачання та водовідведення за червень 2018 року. Це пов'язано з тим, що з 1 травня 2018 року запроваджено новий порядок надання субсидій.

Відповідно, після закінчення строку отримання субсидії структурні підрозділи з питань соціального захисту населення самостійно здійснюють розрахунок субсидії на наступний період для домогосподарств, які отримували субсидію в попередньому періоді. Розрахунки проводяться у червні 2018 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
-годі плодити ледарів та злидні! Досить з країни робити попрошайку, де десять працюють і годують остальних дев‘яносто! Годі стимулювати голоту плодитись!!!
Відповісти
на отій "голоті" наживаються олігархи!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні