Чому жінки зраджують чоловікам: науковці

2
-3
Чому жінки зраджують чоловікам: науковці
Американські науковці з'ясували ключову причину жіночих зрад.

Згідно з твердженням професора Алісії Уокер з університету штату Міссурі, жінки зраджують своїм чоловікам у прагненні врятувати шлюб, - повідомляє 24 канал.

Вона протягом року разом з колегами провела опитування серед дружин у віці від 24 до 65 років, які зраджували своїм чоловікам та були активними користувачами сайту знайомств.

У більшості випадків на зраду жінок штовхає любов до свого чоловіка і бажання уникнути розлучення шляхом задоволення своїх сексуальних потреб.

Понад половина опитаних жінок зізналися, що у подружньому житті їм з чоловіком бракує сексу, вони не відчувають оргазму, відповідно, починали шукати партнера для цього деінде.

І що цікаво, жінки, які зраджували, не хочуть розлучатися зі своїми чоловіками і запевняють, що люблять їх. Зі слів авторів дослідження, такі результати стали для них справжньою несподіванкою.

«Для них це було не спонтанним рішенням. Вони перебували в пошуку оргазму, а не партнера для життя. Вони робили це, щоб зберегти, а не зруйнувати свій шлюб. Всі ці жінки хотіли задовольнити виключно свої фізичні потреби і отримати те, що їм не може дати їхній чоловік», – зазначила Алісії Уокер.

Жінки зізнались, що після зради вони стали кращими дружинами і матерями, ніж до подружньої невірності. Вони були переконані – зрада дозволила їм захистити і зберегти шлюб.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prazdniki/gosudarstvennye-prazdniki/kakogo-chisla-xellouin-v-2017-godu.html
Відповісти
Вы реально представляете что творится в стране?!
Мне кажется нам подставляют какие то не настоящие новости и мы часто не получаем информацию из первых рук.
Перебрав много источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты показывают хоть какую то реальность в которой живем.
Очень важно в современном мире отбирать настоящие средства массовой информации.
Вот еще одна топовая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/detskie-vyplaty-v-ukraine-materyam-odinochkam/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні