Вийшов друком черговий номер обласної газети «Волинь24»

0
-1
Вийшов друком черговий номер обласної газети «Волинь24»
Двадцять четвертий номер газети «Волинь24» вийшов друком у понеділок, 18 червня.

У ньому ви прочитаєте:

«25 доларів за годину, 100 – за ніч». Продовження історії луцької сутенерки. Цього разу ви дізнаєтесь, як Надія вперше потрапила за ґрати, як познайомилася з хлопцем і вкрала в нього 50 рублів, як вона стала Мамою Чолі і хто був її клієнтами, які стосунки в неї були з «мєнтами».

«Він їхав, бо знав, що це його обов'язок». Волинь провела в останню путь воїна-захисника.

«Хтось літає і сміється, а хтось – стоїть і плаче». Три дні – з 15 до 17 червня – у Луцьку тривав фестиваль «Аеросфера». З Театрального майдану й іподрому в небо запускали повітряні кулі. Тим часом депутат Луцької міськради Павло Данильчук і правозахисник Василь Нагорний розкритикували проведення фестивалю в час, коли в області ховають загиблого Героя.

«Хто продасть старі тролейбуси для Луцька?» Триває епопея із закупівлею для Луцька 20-річних тролейбусів зі Швейцарії. На тендер щодо закупівлі десяти електромашин для Луцька подалися дві фірми. Обидві ще жодного разу не займалися постачанням транспортних засобів.

«Тарас Яковлев назвав Ігоря Поліщука брехуном». Після чергового ефіру радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука на телеканалі «Аверс» експерт Волинського центру розвитку урядування Тарас Яковлев спростував поширену Поліщуком інформацію і назвав того брехуном.

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження.

Також у газеті – рубрика «Трапилося цими днями», повідомлення про останні події з життя міста й області, реклама і багато іншої цікавої й корисної інформації.

Поспішайте придбати «Волинь24». Газета розповсюджується за акційною ціною – 50 копійок. З часом, можливо, доведеться її піднімати.
Тому, щоб гарантовано за стабільною ціною отримувати «Волинь24» у свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, радимо читачам оформити на «Волинь24» передплату. Зробіть це у найближчому відділенні «Укрпошти».

Оформляючи передплату, ви тільки сплачуєте поштовикам за приймання квитанції, а також за доставку видання до вашої скриньки. На місяць ці послуги загалом вартують 4,32 грн, на три місяці – 11,26 грн, на півроку – 18,09 грн.

Передплатний індекс «Волинь24» – 60331.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні