--> «Луцькавтодор-сервіс» - в ТОПі підрядників України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Луцькавтодор-сервіс» - в ТОПі підрядників України

0
-3
«Луцькавтодор-сервіс» - в ТОПі підрядників України
Луцька дорожня фірма «Луцькавтодор-сервіс» увійшла в ТОП підрядників по Україні за 2018 рік.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Луцькавтодор-сервіс» виграло будівельних підрядів на 787,2 мільйона гривень.

Довідково
Добровільна Ініціатива широкого кола зацікавлених сторін – CoST (Construction Sector Transparency Initiative) із секретаріатом у м. Лондоні (Велика Британія) призначена для забезпечення прозорості та підзвітності будівництва, яке здійснюється за рахунок публічних коштів.

В Україні Ініціатива CoST була започаткована у листопаді 2013 року, коли Укравтодор став її членом, і почала свою активну роботу влітку 2015 року за підтримки Світового Банку та активної позиції Уряду України, зокрема Міністерства інфраструктури.

Пілотний проект Ініціативи CoST у дорожній галузі був започаткований у листопаді 2015 року після підписання Меморандуму співпраці між Міжнародним Секретаріатом CoST, Міністерством інфраструктури України, Укравтодором і Трансперенсі Інтернешнл Україна.

Метою Ініціативи CoST в Україні є створення дієвої платформи співпраці уряду, бізнесу та громадянського суспільства.

«Розкриття інформації» в рамках проектів CоST, це оприлюднення об’єктивних розкритих даних наданих закупівельними організаціями, які є замовниками будівельних/ремонтних робіт. Крім того, закупівельні організації погоджуються надавати додаткову інформацію в рамках «Реактивного розкриття», включаючи технічні характеристики, звіти, загальну характеристику об’єктів та ефективність від реалізації проектів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні