Підіймався на гору і відчув різкий біль: у 15-річного лучанина - підозра на інфаркт. ВІДЕО

6
-4
Підіймався на гору і відчув різкий біль: у 15-річного лучанина - підозра на інфаркт. ВІДЕО
В кардіологію Луцької міської лікарні госпіталізували 15-річного підлітка з підозрою на інфаркт.

Спочатку юнака поклали в дитячу лікарню, але спеціалізованого відділення там немає, отож його перевезли у медзаклад для дорослих. Він у палаті з людьми пенсійного віку, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

Юнак має здати ще один аналіз. Це коронарографія, аби визначити прохідність судин. Тоді можна буде поставити остаточний діагноз. Але для цього потрібно почекати ще декілька днів.

За словами лікарів, юнак підіймався на гору у Карпатах, а вже коли спускався, то відчув різкий біль у грудях. Хлопця госпіталізували у місцеву лікарню, а вже наступного дня привезли на лікування додому – у Луцьк. Зараз стан хлопця нормалізувався, він почуває себе добре.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а якщо у когось чиряк на дупі вискочив - це також новина ?
Відповісти
Да, сфотографуйте)))
Відповісти
ціна фото - 1000 баксів
Відповісти
Який же ви нерозумний!!!
Новина в тому, що діти інфарктом не хворіють.
А тут - така трагедія, дитина ще, а вже інфаркт!
Дай , Боже, йому здоров'ячка!
Відповісти
У ЧОМУ НОВИНА ? у дітей є і серйозніші хвороби, але чомусь новин з того ніхто не робить. суть новини в тому, що у дитячій лікарні такої хвороби не лікують. як і багатьох інших, до речі. та й стосовно інфаркту великі сумніви. скоріше всього ішемія
Відповісти
Жертва сучасних так званих гаджетів. Сучасна молодь, сидячи біля смартфоно-планшето-компютерів мохом поросла, от і наслідки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні