У Любешівському районі - школа без спортзалу. ВІДЕО

3
-7
У Любешівському районі - школа без спортзалу. ВІДЕО
Школа села Седлище Любешівського району досі не має спортзалу, через що діти вимушені проводити заняття з фізкультури просто на коридорі.

Про це повідомляє "12 канал".

Школу у селі Седлище побудували у 1965 році. Але досі там немає спортзалу. Всього у закладі навчається понад 350 дітей, і всі вони змушені проводити уроки фізкультури на коридорах.

"В коридорах і так багато учнів, рух дуже активний. І ще в коридорах стоять тенісні столи і учні грають у теніс. Або ж займаються гімнастикою, розстеляють мати. І загальнорозвивальні вправи - теж на коридорі. Нам дуже потрібен новий спортзал", - розповідає директорка школи Надія Оліфірук.



Про цю проблему керівництво навчального закладу говорило ще декілька років тому. З другої половини 2017-го року спортзал біля школи таки почали будувати за гроші з державного бюджету. Проте, до цього часу будівля не готова. Причина - нестача фінансів. Наразі вартість спортзалу зросла з 4 мільйонів 600 тисяч гривень до 7 мільйонів.

Керівник компанії підрядника Ігор Швець каже, що за умови фінансування закінчити будівництво зможуть за три місяці. Потрібно облаштувати санвузли, провести внутрішні роботи, встановити вікна.

"Відновимо роботу до вересня. Зможемо закінчити об'єкт до кінця року", - повідомив він.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який оглянув школу у рамках робочого візиту, каже, що адміністрація шукатиме гроші для завершення будівництва. Частина коштів вже є, а решту очікують від народних депутатів та від держфонду регіонального розвитку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що в кожній школі є спортзал?
Відповісти
Скиньтесь на картку приват банка
Відповісти
Продовжую список, ківерцівська середня школа номер 1 теж без спортзалу. Доповнюйте список.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні