Лучан запрошують займатися спортом на універсальному майданчику

0
2
Лучан запрошують займатися спортом на універсальному майданчику
Лучан зпрошують займатися спортом на універсальному майданчику в "СітіПарку" за новим графіком.

Спортивний майданчик у в рамках соціального проекту "City Park" чекає на любителів футболу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу та інших видів спорту. Влітку майданчик працюватиме за новим графіком, - повідомляють на сторінці Громдянського Руху "Свідомі" у Фейсбуці.

Тренування в рамках спортивних секцій із футболу та волейболу відбуваються у будні та суботу з 9-ої до 15-ої. Записатися на секцію можна, надіславши приватне повідомлення на нашу сторінку у Facebook, зателефонувавши 066 721 3437, або просто завітавши у офіс Громадянського Руху (пр. Волі,49а) у рекреаційній зоні "СітіПарк".

З 15 до 21 години у будні та суботу, а також з 9 до 21-ої у неділю майданчик готовий для вільного відвідування. Вівторок та четвер будуть присвячені волейболу, решта днів - іншим видам спорту. Щоб забронювати його для гри завчасно, варто також телефонувати 066 721 3437.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні