У селі на Волині буде монастир

6
0
У селі на Волині буде монастир
У селі Озденіж Рожищенського району на храмове свято призначили нового настоятеля і анонсували створення монастиря.

Цьогоріч святкування набули ще більше трепетного характеру, адже з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла у селі Озденіж започатковано монастирське життя, - повідомляє Район.Рожище.

І в цей день для духовенства та багаточисельних вірян було представлено нового настоятеля храму ієромонаха Кирила (Видрича).

З нагоди цих подій Божественну Літургію очолив благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко. Йому співслужили попередній настоятель парафії протоієрей Степан Іваничко, новий настоятель отець Кирил, священики Рожищенського та Луцького благочинь та протодиякон Василій із Свято-Успенської Почаївської Лаври. Богослуження супроводжувалося співом трьох хорів: місцевого, хору священиків благочиння та архирейського хору Почаївської Лаври.

По завершенні Божественної літургії відбувся Хресний хід навколо храму, по завершенні якого отець благочинний привітав усіх із святом та побажав їм заступництва Божої Матері і духовного процвітання. Також отець Петро подякував за понесені труди отцю Степану і привітав із призначенням отця Кирила та вручив церковні відзнаки благодійнику та багаторічному керівнику хору.

«Отець Степан назавжди залишиться у ваших серцях, як люблячий і справедливий наставник. Пам’ятайте його у своїх молитвах. Разом з тим прийміть отця Кирила, з яким у ваше поселення йде особливе життя – монастирське, а з ним і велика Божа благодать. Сподіваюся, що в скорому часі ми будемо свідками народження величної обителі» – сказав у своєму слові отець благочинний.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обкласти податками і заборонити брехати- ОТАК потрібно боротись з попівською нечистю!
Відповісти
Цікава ідея - про податки. Думаю, це було б корисно. Тим паче що священники сумлінно та чесно платили б ті податки, бо знають що "Кесареві - кесареве, а Богу - Боже"
Відповісти
Усе ЗЛО завжди йшло від ПОПІВ та ВЛАДИ! Сьогодні це так само актуально. Нажаль люди ще ведуться на їх брехню і так називаємі «проповіді». Це дорога в нікуди!((
Відповісти
Звичайно ж, такі погані проповіді: просять людей бути добрішими одне до одного, не красти, не злословити, не обманювати, допомагати ближньому - кому це може неподобатися ?, звичайно ж тільки людям які самі в собі заблудилися і винять у всьому попів та владу, стираючи від тої злоби свої зуби в пісок
Відповісти
Говорити добрі речі А ТВОРИТИ ЗЛО, це і є тим самим, чим займаються ПОПИ і їх слухачі!(
Відповісти
Господи благослови!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні