«Вміла пити зі школи», - Настя Каменських розповіла про запальні роки

0
-6
«Вміла пити зі школи», - Настя Каменських розповіла про запальні роки
Настя Каменських розповіла про свій перший досвід вживання алкоголю.

Знаменита українська співачка Настя Каменських дала скандальне інтерв'ю Катерині Осадчій, в якому розповіла, коли в перший раз серйозно напилася і що з цього вийшло, - пише znaj.ua.

У своєму інтерв'ю Каменських з ностальгією згадала, як пройшов її випускний вечір. Вона розповіла, що на шкільному випускному балу їй стало дуже нудно. Потів вони разом з її подругою вирішили потихеньку піти, щоб відвідати дискотеку. Про те, чи шукала адміністрація школи колишню ученицю, дівчина не повідомила. Артистка стверджує, що на дискотеці все залишалося в рамках пристойності і не сталося нічого, про що потім довелося б шкодувати.

Каменська також розповіла, що вона досить строго вдягалася, коли закінчувала школу.

«Я була у сукні, такій, дуже консервативній», - стверджує співачка. Настя також відверто розповіла, що «пила з дитинства». Артистка розповіла, що в шкільні роки регулярно вживала алкоголь, проте не стала алкоголічкою і поступово пристрасть до спиртного зійшла нанівець.

«Я вміла пити зі школи. Пам'ятаю, як я вперше спробувала горілку. У 14 років, я ледве дійшла додому, проспалась, щоб ніхто мене не бачив. Я така, трішечки була пацанка. За школою палили. Я була така, справжня артистка. А коли подорослішала, я все це кинула. Це вже не прикольно, так сказати», - зізналася виконавиця.
Теги: зірка, образ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні