--> «Ми щасливі, бо батьки»: як у соцмережі вітають татусів із Днем батька. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ми щасливі, бо батьки»: як у соцмережі вітають татусів із Днем батька. ФОТО

0
0
«Ми щасливі, бо батьки»: як у соцмережі вітають татусів із Днем батька. ФОТО
У неділю, 17 червня святкують не лише День медика, але й День батька. У соцмережі волиняни активно вітають своїх татусів із "професійним" святом. Адже бути татком - теж робота нелегка.

Інтернет-видання "Волинь24" підготувало підбірку вітань із Фейсбуку.

***

Василь Рябчук: "Ми мало їх бачимо. Бо багато роботи, бо напружений графік і все таке. Але коли малюк тебе ніжно обіймає і каже: "Тато, я так скучив. Я так тебе люблю"... В такі моменти все інше стає не важливим. З Днем батька!"



***
Заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик у День батька збирає із ним мед на пасіці.

"Сезон медозбору - в розпалі. Побиваємо рекорди минулих літ. За один трудовий день зібрали з батьком на пасіці біля села Ягідне близько 200 кілограмів свіжого запашного меду", - пише він.


***

Олег Кобилинський: "Вітаю всіх татусів із Днем Батька. Люблю свого синочка і свою кохану дружину, яка мені подарувала таке щастя."


***

Григорій Недопад: "Бути татом – це щастя і сьогодні наш день, татусі! Усіх вітаю із цим чудовим святом, бажаю кожному татові бути достойним прикладом для своїх дітей, любити і оберігати свою родину. Ніщо не зрівняється із відчуттям батьківства і з поглядом рідних дитячих очей. Сьогодні варто подякувати Богу за свою сім׳ю і насолодитися літнім сонячним днем у колі своїх найдорожчих людей".



***

Сергій Кошарук: "Дякую Тобі, Батьку! За любов, дружбу, повагу і миле серце! Ти для мене найближчий друг і порадник. Беру з Тебе приклад і стараюся щоби і своїм дітям бути гідним батьком. Будь здоровим і щасливим, мій рідний Тату!"


***

Євген Ткачук: "Я тато і дякую Богу за своїх синів. Вітаю усіх татусів із нашим днем – днем тата! Ми дійсно щасливі, бо ми – батьки".


***

Віктор Кривцун:



***

Роман Будчік:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні