У волинському коледжі, де обвалилась стіна, тепер не працює котел. ФОТО

2
-2
У волинському коледжі, де обвалилась стіна, тепер не працює котел. ФОТО
У Любешівському коледжі, де менше року тому обвалилась стіна, нині не працює твердопаливний котел.

Про це стало відомо у п'ятицю, 15 червня, під час робочого візиту голови Волинської ОДА Олександра Савченка до району, - повідомляє інформаційне агентство ВолиньPost.

Нагадаємо, у серпні 2017 року близько 19 години, обвалилась частина стіни чотириповерхового навчального приміщення Любешівського коледжу. Ймовірною причиною називають ремонтні роботи, які там проводились.

Через відкрите кримінальне провадження і досі не можуть розібрати розвалену стіну.

«На жаль, слідство вже йде рік, але нічого поки що не зроблено», - розповів виконувач обов’язків директора коледжу Анатолій Хомич.

Після обвалу студентів перевели на навчання у пристосовані приміщення гуртожитку. Орієнтована ціна відновлення - 10-12 мільйонів гривень. Однак лише нещодавно вдалося отримати 250 тисяч гривень на проектно-кошторисну документацію.

«Є ще дуже важливе питання. У нас вийшов із ладу один твердопаливний котел і на зиму це буде найболючішим питанням. Бо питання зі стіною до зими точно не вирішиться… Ми говорили з експертами, що можна укріпити металоконструкціями, там дуже великої суми не треба. Та хоча б це все розібрати, бо тут все псується. Ми не маємо права нічого чіпати, поки йде слідство», - зауважив Хомич.

Савченко ж попрохав директора коледжу підготувати пропозиції щодо котла.

«Надасть відповідні розрахунки, будемо думати, що робити. У будь-якому випадку, у Міністерство освіти я звернуся, щоб готували кошти, адже 8 чи 10 мільйонів на добудову вони повинні реально шукати», - резюмував очільник ОДА.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а нафіга опалювати приміщення в якого нема однієї стіни?
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-kvitni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/yaka-bude-zarplata-vijskovim-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-svyat-u-travni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/legalna-robota-v-polshhi-dlya-ukra%d1%97nciv-na-2017-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/kalendar-svyat-u-kvitni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні