Скандал у луцькій маршрутці: водій закривав рот пасажирці. ФОТО

6
-1
Скандал у луцькій маршрутці: водій закривав рот пасажирці. ФОТО
У Луцьку водій маршрутки №11 мало не потрапив у аварію та закривав рот на зауваження пасажирки.

Інцидент трапився у п'ятницю, 15 червня, вранці, - пише Ніна Пахомюк у Фейсбуці.

За словами жінки о 10 ранку до готелю "Україна" під'їхали маршрутки №11 та №28.

"Оскільки обидві маршрутки їдуть в сторону ЛПЗ, починаються перегони - водій 11-ки різко набирає швидкість і повертає на вул Б. Хмельницького", - пише жінка.

В цей час вулицю пересікає легковий автомобіль, який не зміг зреагувати, що маршрутка так різко набере швидкість, тож він мусив закінчити свій маневр. Водій маршрутки різко загальмував.

"Я починаю літати по салону, падаю на сидіння, де сидять маленькі діти. При цьому роблю зауваження водію, що не потрібно так різко рушати, коли люди щойно зайшли в салон. На це чую відповідь, що його підрізав легковий автомобіль, хоча все було з точністю до навпаки - це він мало не спричинив аварію, втікаючи від маршрутки №28", - каже пасажирка.

У відповідь на зауваження жінка почула : "Заткни рот!".

"Я доїхала до кінцевої зупинки, підійшла до водія і попросила назвати своє прізвище та ім'я, на що почула відповідь: "Кінцева зупинка". Питаю другий раз про прізвище, водій у відповідь закриває двері, різко розвертається, минає місце відстою і на швидкості летить до наступної зупинки. На мою пропозицію викликати поліцію, єхидно відповів: "Визивай, може тобі поможуть", - обурюється лучанка.

А також додає: "Я вийшла з маршрутки, при цьому попередивши пасажирів, щоб були обережні, тому що за кермом неадекватний водій, на що почула у відповідь від водія купу лайна. Бог йому суддя, але шкода, що від цієї особи залежить життя пасажирів. А рот, думаю, йому має заткнути перевізник - АТП -1".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На кожного крутого знайдеться крутіший. Тому підару роги ще пообламають. Везунчик він ще не нарвався.
Відповісти
Та же ж ыпанько, він на дурці лікується!
Відповісти
Це капець. Коли вже рота тим водіям заткнуть. Коли вже влада міста зайиеться цими хамами. Писати можна безкінечно. Їм вже і ціну підняли а хамами були , хамами залишились. Та вже розберіться з ними. Скільки можна терпіти це свавілля і хамство. Блін сідаєш в маршутку і не знаєш чи цілий доїдеш. Я розумію, депутати та можновладці на маршутках не їздять і цього не бачать. Але там можуть бути ваші батькі, родичі, діти. Це позорисько нашого міста.
Відповісти
Коли "вже рота тим водіям заткнуть, коли вже влада міста зайиеться цими хамами..." Коли? А от коли шановна Кума, Ви особисто відправите лист в Управління транспортом і зв'язку виконавчої влади Луцької міськради. Або особисто перевізнику:
- ПП "АТП №1"
м. Луцьк, вул. Наливайка, 24а
(0332) 71 90 58
директор - Самчук Едуард Євгенович
Автобусні маршрути — 11, 19
Відповісти
Ех руки сверблять підрихтува "циферблат" отому шохферу...
Відповісти
А скажи шановна, що водій тобі доложив, що хоче випередити марш.28 чи то здогатки і так хочеться обливати брудом того водія і взагалі - цькуете іх самі,зачипаете ,обзиваете,да дійсно він на роботі ,а ви йому нерви псуете забуваючи про небеспеку .ПОДУМАЙТЕ.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні