SKF підтримав шведсько-український бізнес форум*

0
3
SKF підтримав шведсько-український бізнес форум*
У Києві пройшов сьомий шведсько-український бізнес форум присвячений зустрічі партнерів, шведських та українських бізнесменів та високо посадовців.

Форум проходить щорічно з 2012 року за підтримки шведської бізнес-спільноти задля демонстрації інтересу до України, а також до шведського інноваційного продукту і рішення. Розглянули новий шведських підхід та цінності ведення бізнесу.

Під час конференції обговорили відновлення показників експорту до України. Згідно з нещодавнім опитуванням у шведських посольствах, 80% компаній, які ведуть свою діяльність в Україні, покращили свої результати у 2017 та планують збільшити показник у 2018. З іншого боку, українські компанії повільно, але впевнено долучаються до шведського ринку. У 2017 році зафіксовано найвищий показник українського експорту до Швеції за весь час.

Вкотре SKF - партнер форуму. Голова наглядової ради SKF Україна та директор з питань трансформації бізнесу та стратегічних об’єктів Торстен Нордгрен виступив з презентацією від імені компанії. Також учасниками конференції були представники уряду України, бізнесу та торгових асоціацій.

Головними темами форуму були: торгівля, реформи, бізнес-клімат, а також можливості шведських компаній в Україні. Також, форум включав спеціальний семінар Арбітражного інституту Стокгольмської торгової плати, круглий стіл на тему охорони здоров'я, а також спеціальні ворк-шопи для студентів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні