«Схаменіться!» – луцький фотограф став на захист будівлі РАЦСу

8
-1
«Схаменіться!» – луцький фотограф став на захист будівлі РАЦСу
Луцький фотограф Віктор Чухрай вважає, що будівня луцького РАЦСу – чудова, і її не варто змінювати.

Про це він написав у Фейсбуці, оприлюднивши унікальне фото з власного архіву, датоване 1985 роком. На світлині – будівля РАЦСУ, поряд з якою поки що нема багатоповерхівок.

“1985 рік. Унікальний слайд з архіву. Погляньте, яка чудова будова у Луцьку була збудована у 80-х! Довкола Луцька ще й нема!)))» - прокоментував авто фото.

Архітектор будівлі – Володимир Мороз.

“Хіба тут є що "поліпшувати"? Недаром будова належить до пам’яток архітектури місцевого значення. Схаменіться, бо скоро від міста не лишиться нічого, окрім 10-ти поверхових потворних рябих коробок!” – написав Віктор Чухрай.

Нагадаємо, влада міста Луцька має намір добудувати до приміщення РАЦСу п'ятий поверх, аби там розмістити ЦНАП. До того ж, там планують розмістити офіси для виконавчих органів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От би ще пам`ятник Бандері там приліпити ......
Відповісти
Висотою метрів так з 50 і шириною метрів 30 ! Було б супер!
Відповісти
Бюстгалтер у вигляді сердечок є,ще сімейні труси якось би відобразити у скульптурі - якраз цій композиції було б місце перед РАЦСом...
Відповісти
Будівля така чудова як і Чухрай.
Відповісти
Може автор і був "чудовий" в тому ж 1985 році.
Ностальжі "однако".
Відповісти
ну тоді збільшити підвал,і там "цнап" влаштувати,а верхом нехай милується фотограф
Відповісти
Ось такі як Ви і за срали місто, яке дійсно, в свій час, було чудовим та гарним. Одна "коробка з під взуття" на Кривому валу чого варта,архітектори,м вашу!
Відповісти
Для чого перебудовувати??? Невже для ділової зони у Луцьку земельні ділянки закінчилися??? За невелику плату можу показати…
Ну, якщо жиди рішили перебудувати цю будівлю і втулити туди свою хазарську (жидівську) символіку, то так і буде… І ніхто з гоїв іі там і не помітить, на ЦУМі ж не помічають…
А пам’ять у цій будівлі для мене дуже велика, на балконі справа у 90-х я там з багатьма жіночками та дівчатами добряче познайомився, і жидівки серед них також були. Непотрібно стирати їхні прекрасні спогади у 90-х…

P.S. Бандера там нах… непотрібний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні