На Луцьк чекають п’ять місяців літератури

0
10
На Луцьк чекають п’ять місяців літератури
У Луцьку відбудеться міжнародний культурний фестиваль «Фронтера». Фінальне дійство заплановане на листопад. До цього протягом літа й осені на лучан та гостей чекають ряд різноманітних заходів: освітні лекції, театральні дійства.

Про це розповіли організатори під час прес-конференції у Луцьку, 14 червня.

До міста приїдуть відомі письменники, перекладачі, критики, культурні менеджери не лише з України, а й Білорусі, Латвії та Польщі.

Найкращі автори читатимуть, писатимуть, дискутуватимуть, відпочиватимуть й працюватимуть, щоб представити сучасну літературу своєї країни і навпаки.

Від попереднього фестивалю «MERIDIAN LUTSK» новий проект відрізнятиметься тим, що окрім поезії тут вже представлять й інші види літератури.

«Успіх Міжнародного поетичного фестивалю MERIDIAN LUTSK засвідчив потребу Луцька й Волині у масштабному літературному дійстві. Увесь час після заходу ми опрацьовували відгуки, аналізували реалізовані й невиконані завдання, намагалися визначити концепцію заходу, необхідного нашому місту», - розповіла директорка фестивалю Ельвіра Яцута.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні