Підозрюваного у вбивстві Каті Литкіної не відпустили з-під варти

0
8
Підозрюваного у вбивстві Каті Литкіної не відпустили з-під варти
Підозрюваному у вбивстві 16-річної Каті Литкіної продовжили термін тримання під вартою ще на 60 днів.

У середу, 13-го червня, у Ковельському міськрайонному суді Волинської області розглянули справу щодо вбивства 16-річної Катерини Литкіної з Нововолинська, - пише БУГ.

Нагадаємо, що Катерина Литкіна 1 серпня 2016 року вийшла з дому і не повернулася. А 11 серпня того ж року на териконі біля шахти №3 знайшли її понівечене тіло.

У вбивстві підозрюють Максима Терлецького та його двоюрідного брата Назара Статочнюка .

Колегія суддів своїм рішенням задовольнила клопотання прокурора Сергія Самчука щодо продовження обвинуваченому у вбивстві неповнолітньої Литкіної Назару Статочнюку терміну перебування під вартою на 60 днів.

До Ковельського суду прибув також замішаний у вбивстві екстрадований зі Словенії Максим Терлецький, проте участі в розгляді справи не брав. Учасникам судового процесу не вдалося побачити хлопця, однак в залі суду був присутній один з його захисників.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ймовірного вбивці Каті Литкіної знайшли її фото

Як повідомила суддя Ірина Логвинюк, наразі вирішується питання про об’єднання двох проваджень щодо обвинувачуваних у вбивстві Литкіної в одне.

Після судового засідання стало відомо, що 14-го червня у Ковелі розглядатимуть матеріали кримінального провадження за обвинуваченням Максима Терлецького у вбивстві Литкіної.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні