Може впасти дітям на голову: у луцькому будинку не ремонтують аварійний дах під'їзду

3
6
Може впасти дітям на голову: у луцькому будинку не ремонтують аварійний дах під'їзду
У луцькому будинку по вулиці Кравчука, 10 та 12 над під'їздом - аварійний дах. Місцеві кажуть, він сиплеться і от-от впаде на голову.

Про це стало відомо 13 червня під час виїзного засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, - пише Перший.

У той час, коли члени комісії оглядали стан прибудинкової території між будинками Кравчука, 10 та 12, лучанка Іванна Мацьків звернулась до голови комісії Андрія Козюри зі свою проблемою.

«Наш козирьок падає в цьому будинку. «М. Ж. К.» нічого не робить. Він вже скоро дітям впаде на голову. Він вже відшаровується, сиплеться, коли дощ іде. По ньому тече вода і він падає. Скільки ми вже разів просили зробити щось, ми переживаємо за своїх дітей, тому що у нас багато маленьких діток. Нам щось підмажуть, підлатають, але це ж не діло», - розповідає жінка.

Каже, що телефонувала особисту керівнику товариства, але той запевняє, що стан даху неаварійний.

За її словами, неподалік зводять бібліотеку, будівельники, які там працюють, порадили жителям негайно щось робити, мовляв, з дня на день покриття може впасти.

Жителі будинку показали також тріщини на стінах під’їзду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди добрі! Це ж Ваша власність, зберіться і поремонтуйте самі, а то попривикали щоб вам все зробили на халяву. Чомусь я не кричу оййййй у мене паркан аварійний, дах потрібно поміняти у будинку чи вікна пластикові замінити, а тому що це мій будинок і це моя власність от і за свої кошти все роблю!!!
Відповісти
А за ,що платили ЖЕКам - де ці гроші. Є комунальні служби - це їх робота. Вже все що можна "скинули" на людей. Будь що зробити - потрібно дозвіл взяти , заплатити за нього і зробити все своїм коштом навіть якщо , як в даному випадку, є реальна загроза життю.
Відповісти
Якщо ти такий розумний, то може сам зробиш нам ремонт підїзда.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні