Губернатор Савченко: цитати одного дня

5
-10
Губернатор Савченко: цитати одного дня
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко у середу, 13 червня під час оперативної наради був красномовним та емоційним. Нижче - найяскравіші фрази сказані під час заходу, відібрані Волинь24.


* * *
"...Правоохоронні органи взагалі не працюють по області. Або не працюють, або волокитять. До мене на прийом приходять люди: там хтось пропав, того викрали. А справи, якщо й порушуються, то не розслідуються. Я не клоун, щоб людям на пальцях пояснювати і обіцяти: "так, я розберусь"..."

* * *

"...У Шацьку пляжів як таких немає. Є просто болота. Теоретично це було б нормально для місця, де можна розводити свиней. Це пляж, чи це ворожі голоси, які не так все показують?..."

* * *

"...Якщо туди (на Шацькі озера - ред.) їде Європа, то, вибачте, мені здається, що нам всім тут взагалі не місце. Вони приїжджають, дивляться на це, умовно кажучи, неподобство, і сюди ніхто й копійки не заведе..."

* * *

"...Самі себе послухайте: це відповідь голови райдержадміністрації, чи ви сільський голова хуторка невеликого?.."

* * *

"...Знаєте, чесно скажу, чому я туди не їду? Бо я думаю, що у нас з вами буде дуже серйозна розмова, якщо я туди поїду. Сідайте, двійка..."

* . * . *

"...Ви застосували невдале слово. Не «просимо», а «вимагаємо». І не вимагаємо провести, а в першу чергу вимагаємо надати пояснення письмові, чому невиконана робота...."

* * *

"...У Горохівській адміністрації – я там вдячний пані, що вона виконує обов’язки голови райадміністрації, та всіх заступників. Це мене наводить на думку, що можна точно так запрацювати у кожному районі. І так вся надбудова, яка сьогодні є, вона виявиться зайва. Тому хай інші щоки не надувають – я бачу, що можна справлятись і без них..."

* * *

"...Якщо вам щось заважає гарно танцювати, змініть професію танцора..."

* * *

"...Мене не влаштовує ця нарада по результативності. Всі збирались, обговорювали, починали щось робити. Ніхто не сказав: «Пройдено багато шляху». Все тільки у зародку..."

Записала Тетяна СИНЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бардааааак
Відповісти
А з якого часу Волиньщина стала губернію?
Відповісти
це для тих, у кого прадєди ваєвалі
Відповісти
Поки що одні слова.А якщо дивитись на райадміністрації,то й команда обладміністрації не краща.
Відповісти
...це було б нормально для Полтавщини, де можна розводити свиней... Це що???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні