«Це абсурдне рішення, якого я не визнаю», - Юрій Моклиця про конфлікт навколо парковки

0
-3
«Це абсурдне рішення, якого я не визнаю», - Юрій Моклиця про конфлікт навколо парковки
Конфлікт між "Променем" та Луцьким плавальним басейном, в результаті якого розважальний центр залишився без парковки, має політичне підґрунтя.

Так вважає експерт ГО "Волинський Центр розвитку урядування" Юрій Моклиця, - пише Конкурент.

Зі слів екс-заступника міського голови Юрія Моклиці, ще за часів їхньої каденції це питання вивчили і прийняли рішення.

"Були якісь дискусії щодо того, чи зберегти тих два десятки дерев, чи зробити паркову... Але об'єктивно: центр міста, насичений мікрорайон. Місто, звісно, має забезпечити базові потреби комунікації, дороги та інфраструктури. Тоді знайшли компромісний варіант, лояльний обом сторонам, і там могли паркуватись відвідувачі розважального центру і басейну. Всі зауваження були враховані, ми все зробили, і це було демократично", – зазначив він.

Окрім того, додав Юрій Моклиця, представники УКРОПу теж голосували за це рішення. А сам довір підписали на 25 років.

"Я не знаю, яка в них там політична мотивація, для чого пересувати Покровського (Андрій Покровський – депутат Луцької міської ради, бізнесмен, співвласник РЦ "Промінь", – К.). Звісно, я здогадуюсь, бо він не "їхній". Він робить щось таке, що їм не подобається. Разом з тим, він працює конструктивно, грамотно і таким чином показує їхню недолугість. А це, вочевидь, їх злить. Таким чином, вони взялись торгуватись з ним і шантажувати. Це абсурдне рішення, і я категорично такого не визнаю. Ніколи у своїй роботі ні я, ні Микола Ярославович (Микола Романюк – колишній Луцький міський голова, – К.), ні мої колеги такого собі не дозволяли", – зауважив Моклиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні