Бізнесмен з Фінляндії купує 50 тонн малини з Волині. ФОТО

1
-4
Бізнесмен з Фінляндії купує 50 тонн малини з Волині. ФОТО
Бізнесмен з Фінляндії Пекка Коевісто закуповує малину на Горохівщині. Мовляв, раніше купував у поляків, але там вона - неякісна.

У понеділок, 11 червня, голова асоціації “Горохів Сад” Роман Юхимчук та член цієї асоціації Сергій Петровський провели майже денну екскурсію полями для фінського гостя. Бізнесмен особисто вирішив подивитися, як вирощується малина, та оцінити її якість, - пише Волинська служба новин.

“Пан Пекка Коевісто закуповував малину у поляків. Вони ж, у свою чергу, постачали йому як власну малину, так і експортовану з України. На малину нижчої якості вони казали, що це наша, з України. Коли особисто оцінив нашу малину за якістю і смаком – сказав, що наша значно краща, ніж польська. Плюс у Польщі органічного виробництва практично немає. Тай ґрунти там не такі, як в Україні”, – розповідає Роман Юхимчук.

Наразі закордонний бізмесмен уже готовий закупити першу партію ягід. Його цікавить саме екологічно чиста продукція.

“Для початку він замовив 50 тонн. Подальша співпраця буде вирішена саме після пробної партії. А поки ми готуємо пакет документів про співпрацю та в перспективі підпишемо договір”, – додає Роман Юхимчук.

Фірма фінського бізнесмена “KASKEIN MARJA” співпрацює з 15 країнами світу. Її статутний капітал – 2 мільярди євро. Вони закуповують малину, полуницю і чорну смородину. Ягоди сушать, виготовляють з них йогурти, які потім постачають, в тому числі, і в дитячі садочки.

Зліва направо: Сергій Петровський, Пекка Коевісто та Роман Юхимчук
Зліва направо: Сергій Петровський, Пекка Коевісто та Роман Юхимчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзі, ви хоч читаєте те, що пишете?
В компанії “KASKEIN MARJA”, при всій повазі до неї, річний обіг - 8 мільйонів євро.
Ну а далі думайте про статутний капітал
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні