Як правильно вибрати зубну пасту

0
1
Як правильно вибрати зубну пасту
Зубна паста - незамінний атрибут гігієни, тож потрібно знати, як правильно її вибрати.

Про це повідомляє Сніданок з 1+1.

1. Бути обережними з пастами, що містять триклозан. Триклозан додають у зубні пасти, аби вона довше зберігалась. Цей компонент дезінфікує ротову порожнину, але так ретельно, що гинуть і хороші бактерії.

2. У складі якісної пасти не повинно бути лауритсульфат натрію. Якщо паста піниться, як пральний порошок, цей компонент точно у ній присутній.

3. При виборі пасти звертати увагу на термін придатності. Крім того, тюбик зубної пасти повинен бути ретельно закритий фольгою.

4. Різнокольорові позначки на зворотній стороні тюбику пасти не вказують на її якість. Експерти зауважують, якщо ви хочете обрати якісну пасту, потрібно насамперед звертати увагу на її склад.

5. Відбілюючими пастами можна користуватися не більше 2-3 тижнів. У будь-якій відбілюючій пасті міститься чимало агресивних компонентів, які здатні пошкодити зубну емаль, якщо ними користуватися дуже довго.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні