Найбагатшу людину у світі намагалися пограбувати

0
3
Найбагатшу людину у світі намагалися пограбувати
Глава компанії Amazon Джефф Безос, який є найбагатшою в світі людиною, мало не став жертвою пограбування.

Про це повідомляє Depo.ua.

В будинок бізнесмена в Беверлі-Хіллз, штат Каліфорнія, спробували проникнути злодії.

За даними видання, інцидент стався вночі 6 червня, проте відомо про нього стало тільки зараз. Повідомляється, що зловмисники розбили вікно в особняку Безоса, проте їх, скоріш за все, щось злякало. Як уточнили в правоохоронних органах, в результаті з дому нічого не пропало.

За словами поліцейських, швидше за все, через кілька годин після невдалої спроби пограбувати будинок бізнесмена злодії змогли проникнути в особняк, розташований по сусідству, і викрасти звідти цінні речі. Рано вранці 7 червня співробітники поліції помітили машину, яка залишала місце злочину, і пустилися за нею в погоню. Однак зловити зловмисників так і не вдалося - через 25 хвилин переслідування троє підозрюваних кинули свій автомобіль і втекли. В даний час вони все ще знаходяться на волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні