На Волині жінка «забула» про нову квартиру, щоб отримати субсидію

2
2
На Волині жінка «забула» про нову квартиру, щоб отримати субсидію
У Ковелі жінка не вказала у документах на отримання субсидії, що має ще одну квартиру у новобудові. Відтак на неї відкрили кримінал за шахрайство.

Так, у документах для призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям мешканка міста Ковеля, маючи квартиру на вулиці Тімірязєва, не вказала наявність у себе другої квартири у новобудові на вулиці Володимира Кияна, - пише Район.Ковель.

Таким чином, жінка ввела в оману працівників Управління соціального захисту населення виконкому Ковельської міської ради, приховавши обставини, які впливають на призначення і виплату державної соціальної допомоги.

Відтак, на жінку відкрили кримінальне провадження за статтею 190 КК України (Шахрайство). Порушниці "світить" штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

На документи ковельчанки, які вилучили в Управлінні соціального захисту населення наклали арешт. Також слідство отримало доступ до документів у Центрі надання адміністративних послуг, які підтверджують факт реєстрації об’єкту нерухомості на вулиці Володимира Кияна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще розстріляйте її на місці
Відповісти
дебільна влада сама створила дебільну систему субсидій. проти шахраїв порошенків, ахметових з їх ротердамами ніхто кримінальних справ чомусь не порушує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні