Покарали чоловіка, який носив гранату, пістолет та наркотики біля «Променя» в Луцьку

1
-2
Покарали чоловіка, який носив гранату, пістолет та наркотики біля «Променя» в Луцьку
Покарали чоловіка, який носив гранату та пістолет біля розважального центру «Промінь» у Луцьку.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 4 червня, - повідомляє ІА Волинські новини.

Чоловік мав корпус наступальної осколкової ручної гранати РГД 5 з уніфікованим запалом дистанційної дії типу УЗРГМ-2, яка відноситься до вибухових пристроїв, бойових припасів.

Окрім того, чоловік знайшов пістолет, який, згідно з висновком балістичної експертизи, є короткоствольною гладкоствольною нестандартною вогнепальною зброєю, переробленою саморобним способом із стартового пістолета «STALKER» моделі «MOD.917-S», калібру 9 мм. та 13 патронів, що згідно з висновком судової балістичної експертизи відноситься до боєприпасів і є пістолетними патронами калібру 9 мм Р.А.

2 квітня поряд з РЦ «Промінь», що на проспекті Грушевського, 3, носив гранату РГД-5 із запалом до неї, а також пістолет і 13 патронів без передбаченого законом дозволу. В подальшому він був викритий працівниками охорони РЦ «Промінь» і затриманий працівниками поліції, які вилучили у нього вищезазначені речі.

До того ж у чоловіка під час обшуку працівниками поліції був вилучений амфетамін.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину.

Суд призначив покарання у виді 4 років позбавлення покарання, втім звільнив від призначеного покарання, якщо протягом 3 років він не вчинить нового злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пістолет,граната,амфетамін і три роки....умовно???ви гоните?Чи що?треба було взагалі відпустити і ще гроші на дорогу дати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні