У Ковелі проблеми з каналізацією через пластик та білизну. ФОТО

0
9
У Ковелі проблеми з каналізацією через пластик та білизну. ФОТО
У Ковелі збільшилася кількість викликів аварійно-відновлювальної бригади служби каналізації через засмічення прибудинкових мереж водовідведення.

Про це повідомляє прес-служба «Ковельводоканалу».

Практично у всіх випадках забої викликані потраплянням до мережі різного роду харчових відходів (часто разом з поліетиленовими пакетами), тряпок, засобів гігієни, білизни.

Опублікували фото сміття, яке спричинило забій на мережі каналізації на вулиці 8-го Березня. На фото показано лише маленьку частинку того сміття, що працівники дістали з колектора – близько півтони обрізків тканини, білизни, засобів гігієни та інше. Даний забій попри всі зусилля не можна ліквідувати уже кілька днів.

Частина такого сміття видаляється з мережі при забоях на прибудинкових територіях, однак багато його проходить далі – в збірні та головні колектори. Сміття може спричинити забій на головних колекторах, ліквідувати який буде дуже важко через значну глибину та велику відстань між колодязями. При таких аваріях доведеться відключати від водопостачання цілі мікрорайони міста.

На думку «Ковельводоканалу» таке ставлення мешканців міста спричинено неможливістю вчасно винести сміття до сміттєвозів через різні причини або елементарну лінь. Тому всі побутові відходи, у тому числі і будівельні при ремонтах, які проходять через отвір унітазу просто змиваються в каналізацію.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні