Подробиці аварії на переході у Луцьку

11
-2
Подробиці аварії на переході у Луцьку
У поліції розповіли подробиці аварії у Луцьку, під час якої постраждали двоє дівчат.

Про це повідомляє Перший.

Нагадаємо, надзвичайна подія сталася 9 червня на проспекті Василя Мойсея.

«24-річний водій рухався на «Мерседесі» по проспекті Василя Мойсея в сторону РЦ «Промінь. Він їхав у другій смузі, в першій смузі перед пішохідним переходом, зупинився тролейбус, щоб пропустити пішоходів», – повідомили у патрульній поліції.

«Водій «Мерседесу» не скинув швидкості перед пішохідним переходом, внаслідок чого здійснив зіткнення з пішоходами», – кажуть у поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а за "ПДР" він зобовязаний був зупинитися,отож "впаяти" йому по повній,плюс компенсація за лікування ,і моральні "збитки"..!!!
Відповісти
Змі працюють на бидло. Забезпеченим та незалежним створюють імідж ПОГАНИХ. Стада більше, та не забувайте, що ваші субсидії та допомоги йдуть САМЕ ВІД ЗАБЕЗПЕЧЕНИХ!!!
Відповісти
Принаймні станом на сьогодні субсидії та допомоги йдуть від МВФ. І віддавати борги будуть наші діти
Відповісти
Шо ти пі... і до чого?
Відповісти
Забезпечені тому що не платять податки. І саме цих ганд.....нів утримують основна частина населення. Тому все якраз навпаки.
Відповісти
слухай ,ти "забезпечений" скоро будемо розкуркулювати,звалюй поки це можливо!!!
Відповісти
Винні усі! Дівчата не переконались, що безпечно переходити! А може щей по телефону розмовляли а не на дорогу дивились! А водій винен бо гаву зловив , або летів на всіх парах
Відповісти
Павло, а ви пробували на переході за тролейбусом переконатись, що можна переходити дорогу? Якщо вже почав переходити дорогу, це не просто. В любому випадку потрібно зробити крок вперед або зупинитись і виглянути за тролейбус.
Відповісти
якщо на переході зупинився транспортний засіб для того щоб пропустити пішохода,то інші транспортні засоби згідно "ПДР" ЗОБОВ’АЗАНІ теж зупинитися, і стояти поки пішохід перейде дорогу! Це не чиясь "захцянка" ,а "ПДР"!
Відповісти
коли вже всім нарешті дійде...ви живете в Україні, тут кожного дня численні ДТП...невже так важко переходячи дорогу, покрутити головою...та навіть10 раз якщо потрібно..навіть зазирнути за тролейбус той самий чи щось інше...водія не виправдовую, він правила очевидно порушив, але кожен відповідає за власну безпеку самостійно...кожного дня спостерігаю як численні "невинні" пішоходи здійснюють маневри через 4 смуги поза пішохідним, чи вилітають на дорогу, бо ж на іншій стороні вже маршрутка втікає...інколи таке відяуття, ніби в них по 9 життів, а то й взагалі безсмертя...водії також в нас далеко не ідеальні та совісливі, часто ловлять гав та порушують ПДР...в будь-якому випадку потрібно пам'ятати про те, що всі ми люди і бувають моменти коли відволікаємось...ніхто не звертає на це уваги коли все минається і немає ніяких наслідків..та як тільки щось десь раптом відбулося вже, то одразу налітають, забуваючи про все на світі...в суспільства вже давно сформувалася думка про те, що пішоходи не винні в тому що потрапляють під колеса..винні лише злісні водії і крапка...
Відповісти
Забезпечені - це недобиті комунякі і комсомольці, які розп.здили країну. Імідж вам тут негативний створюють. Скоро пі.дити почнуть. "Благодєтєлі" знайшлися. Пастух довбаний. Скоро копитом в роговий відсік отримаєш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні