У Луцьку біля ринку два пішоходи ледь не влетіли під колеса

6
1
У Луцьку біля ринку два пішоходи ледь не влетіли під колеса
У Луцьку на вулиці Глушець поблизу Центрального ринку пішоходи переходять дороги поза межами переходів, чим наражають себе на небезпеку.

Відео, зняте з авто, виклав на сторінці «Автоандони Луцька» у «Фейсбуці» Сергій Кучерук.

На ньому чоловік і жінка в різних місцях намагаються перейти дорогу поза «зеброю». Трагедія ледь не трапилася по обіді 9 червня.

«Нема слів, два пішоАндони», – прокоментував свій допис користувач соцмережі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо авто** дони їздять по тротуарах,паркуються де завгодно,і як завгодно,то чого вони дивуються таким самим пішоходам!Що водії ,не дуже приємно?Так само і пішоходам не в "кайф" бачити ваші машини "правильно" припарковані, і часто обходити їх по проїзджій частині дороги!
Відповісти
Стаду не зрозуміти, що авто збиває, вбиває. Легше зупинитись людині, ніж тонам смерті!!!
Бидло повинно знати, що дорога ДЛЯ АВТОМОБІЛІВ, що її зробили та обслуговують ЗА КОШТИ ВОДІЇВ!!! Що розмітка, перехоли, світлофори- це усе знову за кошти ВОДІЇВ! Кретини повинні знати, що й тротуар, зупинки й тп. теж зробили ВОДІЇ!!!
Обезбашенні повинні знати, що кожна зупинка авто, початок руху, стирають тормозні колодки, щеплення, спалюють паливо, тим самим ОТРУЮЮТЬ навколишнє середовище й саме піше бидло!!!!!!!
Відповісти
Це ж яким дурнем треба бути щоб назвати себе пішим бидлом, тому що хочемо ми чи ні, але всі ми буваємо пішоходами.
Відповісти
а водії повинні знати,що швидкість по місту 50км максимум,на переході треба зупинятися щоб пропустити пішохода,і не паркуватися де попало (тротуари,газони)
Відповісти
Ви злі та ненависні, тому що ЛІНИВІ та робити НЕ ХОЧИТЕ. Вам то водії винні, то депутати, то Америка, Європа... Гірше, що крім трахатись, плодити подібних, ви нічого не можете. Тому кожен вправі чекати свого КАМАЗа, якщо думаєте що дорога вам цяцька!((
Відповісти
а "ПДР" водіям цяцька?!Чи вони тільки для ідіотів писані?! Може їх мають всі дотримуватися!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні